2777
2789

بله😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله😈

عزیزم بعد باموتورش شستی چی شستی منکه ابمیوه گیری چرخ گوشت بعد مخلوط کن سبزی خورد کن امروز شستم با موتور برای اولین بار دق کردم خریت کردم 😑😑بعد روشنم شده برات 

من  زودپز برقی  چرخ گوشت  ابمیوه گیری  یه بارم جاروبرقی    

بعد باموتور شستی چند بار شستی منم ابمیوه گیری سبزی خورد کن مخلوط کن مخلوط کن شستم با موتور برای ادلین بار 

فقط باید بعد چند روز روشن کنی من میزاشتم جلو افتاب تا کامل خشک بشه

مرسی عزیزم شما خودتون خیلی با اب شستین من فکر کنم مستقیم اب رفت تو موتورشم 😑شما چطور بعد چند روز دقیق روشن کردی