2777
2789
عنوان

ای وی اف مرکز ارمغان مشهد

17527 بازدید | 42 پست

سلام دوستان من تصمیم گرفتم ای وی اف کنم دیروز واسه مشاوره رفتم مرکز ارمغان گفتن پریود شدی روز دوم بیا کسی تاحالا اونجا ای وی اف انجام داده؟کارشون خوبه؟همون روز ک برم شروع میکنن یا زمان میبره؟

عزیزم من از روند کار این مرکز خبر ندارم 

ولی بنابر تجربه میگم که بعیده همون موقع شروع کنن 

احتمالا اول ازمایشات لازم انجام میدن 

و اگر همه چی اوکی شد میرید تو سیکل ای وی اف

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم سوالی داری بپرس 

من اگر چیزی بدونم میگم 

هم تجربه ای وی اف دارم و هم ای یو ای 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
شما ای وی اف انجام دادید عزیزم؟ازمایشش چیه؟چکاپ کامل یا فرق داره؟

هم چکاب هم ازمایش اسپرم 

چون هر مرکز معمولا فقط ازمایش اسپرم خودشو قبول داره 

عزیزدلم سوالی داری بپرس  من اگر چیزی بدونم میگم  هم تجربه ای وی اف دارم و هم ای یو ای&nb ...

میخوام بدونم چقد این پروسه زمان میبره؟و اینک درد داره یا ن؟من سه سال ناباروری داشتم البته خیلی کم تنبلی داشتم ک درمان شدم همسرم ازمایشش عالیه خودمم فولی خوب دارم ولی باردار نمیشم تصمیم گرفتivf کنم