2777
2789
عنوان

ای وی اف مرکز ارمغان مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 17552 بازدید | 42 پست
تعیین جنسیت رو بیمه تکمیلی هزینشو  نمیده؟

کلا گفت ما با بیمه تکمیلی کار نمیکنیم اما من بیمه تامین اجتماعیم گفت بین ۳۰-۴۰٪ از هزینش کم میشه البته فقط ای می اف تعیین جنسیت کلا بیمه حساب نمیشه

میخوام بدونم چقد این پروسه زمان میبره؟و اینک درد داره یا ن؟من سه سال ناباروری داشتم البته خیلی کم تن ...

عزیزم همسرت تو مرکز ناباروری ازمایش داذ؟؟

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میخوام بدونم چقد این پروسه زمان میبره؟و اینک درد داره یا ن؟من سه سال ناباروری داشتم البته خیلی کم تن ...

عزیزم بدون درد ک نیست 

هروز باید امپول بزنی حداقل ۴ تا 

برای پانکچر میری اتاق عمل

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
اره دوتاش باهم حدودا ۴۰-۴۵ میلیون تموم میشه تو مرکز ارمغان بجز سونو ازمایش و دارو

چقد  گرون من اصفهان ماه پیش انجام دادم بدونه تعیین جنسیت خودم نخواستم با داروهام ۲۰ تومنی شد الانم شکر خدا یک ماهو نیممه

عزیزم‌هیچوقت تعیین جنسیت نکن‌تمام جنینات تو پروسه تعیین جنسیت از بین‌میره شانس بارداریت میاد پایین

من‌تجربه خودمو گفتم

فقط یه عالمه باید درد بکشی و‌ب نتیجه دلخواهت هم‌نمیرسی

بدون تعیین‌جنسیت‌ای وی اف کن

انشالا موفق میشی

چقد  گرون من اصفهان ماه پیش انجام دادم بدونه تعیین جنسیت خودم نخواستم با داروهام ۲۰ تومنی شد ال ...

مبارکت باشه عزیزم.خب اینجام همینه خود ای وی اف گفت بیت ۱۵ تا ۲۰ تعیین جنسیتش گرونه

عزیزم‌هیچوقت تعیین جنسیت نکن‌تمام جنینات تو پروسه تعیین جنسیت از بین‌میره شانس بارداریت میاد پایین ...

عزیزم شما ای وی اف تعیین جنسیت کردی و نشد؟جنسیت دلخواهت چی بود؟من میگم حالا ک‌دارم اینقد اذیت میشم شانسمو‌ امتحان کنم انشاالله جنینای جنسیت مورد نظرم بیشتر باشه اگ نبود میگم دیگ هرچی بود وارد کنن اما ب استخاره خیلی اعقاد دارم گرفتم گفت انجام بده🥹🥹🥹

دکترت  کیه ؟ منم مشهدم

من نرفتم مطبم حوصله مطب و اینا ندارم مستقیم رفتم خود ارمغان ک گفت هردفعه ی دکتره اما همشونم جزو بهترینانن کفتم مطب بهتره یااینجا کفت فرق نداره سلیقه ایه

[QUOTE=261560861]مبارکت باشه عزیزم.خب اینجام همینه خود ای وی اف گفت بیت ۱۵ تا ۲۰ تعیین جنسیتش گرونه[/QUO مرسی گلم والا من خصوصی هم رفتم فکر کنم با تعیین جنسیت جدای داروت ۲۰ تومن میشد