2777
2789

لطفا از تجربیاتتون بگید برای  بیکینی تیره  الکساندرایت جواب میده ؟اخه شنیدم برای پوست های روشن مناسبه 

لیزر تلفیقی الکس +دایود 

لیزر الکساندرایت دکا 

شما از کدوم جواب گرفتید

آلکساندر ایت کندلا با تعداد شات بالا 

مرا به خـآنه برگـردانید                                                         ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمتر رنج ببریم !!        هَـر کجا مـرز کشیدند، بیا پُـل بزنیم ✨🤍👥                                                                                خواستم آسمان باشم ، مُـنجی شهر نیمه جان باشم ؛ آشیـان پرندگان باشم ، با همین دست خالی و سردم :))              لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️.                               

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای بیکینی که پوستس تیره اش مناسبه ؟ چند وقت از لیزرتون گذشته برنگشته ؟

۱۱ جلسه رفتم 

آره مناسبه

مرا به خـآنه برگـردانید                                                         ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمتر رنج ببریم !!        هَـر کجا مـرز کشیدند، بیا پُـل بزنیم ✨🤍👥                                                                                خواستم آسمان باشم ، مُـنجی شهر نیمه جان باشم ؛ آشیـان پرندگان باشم ، با همین دست خالی و سردم :))              لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️.                               
فرقی نداره که جفتش یکیه ،،الکس همون الکساندرایته که خلاصه میکنن میگن الکس

آخه توی اینترنت نوشته الکس با الکساندرایت فرق داره الکس ارزون تره ولی الکساندرایت گرونتر و سریع تر جواب میده

آخه توی اینترنت نوشته الکس با الکساندرایت فرق داره الکس ارزون تره ولی الکساندرایت گرونتر و سریع تر ج ...

نه عزیزم از منی که چندسال داشتم دراین باره تحقیق میکردم تا دستگاهمو پیدا کنم بشنو اطلاعاتش غلط بوده،الکس و الکساندرایت یکیه،،،فقط مدلای مختلفی داره ،،الکس کندلا،،اکسنتو،،نابلکس،،دکا،،و....که پرطرفدارترین و گرونترینش کندلاس

یه کلینیک تو تهران هست اسمش لیرا هست تو اینستا بزنی میاره

اسم دستگاهشو یادم نیس ولی تا اونجایی که تحقیق کردم دستگاهش از جاهای دیگه بهتر بود چون هم روی فولیکول مو اثر داره هم روی منبع تغذیه فولیکول مو

واسه همین برای خانومایی که کیست دارن یا مشکل هورمونی دارن هم تا حدودی جواب میده بر خلاف بقیه دستگاها

از بقیه جاها گرون تره ولی

الان قیمتشو نمیدونم ولی چند وقت پیش یه جا با یه دستگاه دیگه کل بدن 600 میگرفت اینجا 1200 میگرفت الان که حتما گرون تره

خودم هر وقت بخوام برم میرم اینجا ولی حالا باز شما خودت تحقیق کن

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
نه عزیزم از منی که چندسال داشتم دراین باره تحقیق میکردم تا دستگاهمو پیدا کنم بشنو اطلاعاتش غلط بوده، ...

در مورد دستگاه تلفیقی الکس دایود چیزی میدونید من یه جلسه رفتم ۷۰ درصد ریزش داشتم اما به شک افتادم گفتم شاید طولانی تر باشه و برگشت داشته باشه لیزرم رو عوض کنم 

در مورد دستگاه تلفیقی الکس دایود چیزی میدونید من یه جلسه رفتم ۷۰ درصد ریزش داشتم اما به شک افتادم گف ...

الکس دایود اتفاقا خیلی دستگاه خوبیه هزینه شم نسبت به الکس مناسب تره،اما اگه دستگاهش اصل باشه

اگه هزینه واست مهم نیس که کندلا خیلی خوبه

دکاروهم اصلا پیشنهاد نمیکنم شنیدم خیلیا نتیجه نگرفتن