فندقییییی مدیر عضویت: 1397/07/17 تعداد پست: 900 عنوان چرا بی دلیییل حالم عجیییب میگیره | مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 22 پست شما تاحالا اینطوری شدین؟خیلی فکرمیکنم راجبش و دلایلی که باعث میشه اینطوری شم ولی هیچ دلیلی پیدا نمیکنم یهوووو ساکت میشم و بغض میکنم و دلم گریه میخواد تقریبا ماهی یک یا دوبار اینطوری میشم تایم پریودمم نیست قبل و بعدشم نیست 1401/09/08 | 19:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاپرکh عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 8782 من بخاطر حس ششمم میدونم دلم از یه ماجرایی گرفته حالا یا درباره ی آیندست یا هرچی.. با دعا کردن و اینا ... عزیزم حس ششمت میگه من باردارم یا کی باردار میشم؟ دلانای مامان و بابا عاشقتیم دختر قشنگم انتظار دیدنت قشنگ ترین و سخت ترین انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو ی پرنسس بشی قول میدم
فندقییییی مدیر استارتر عضویت: 1397/07/17 تعداد پست: 900 من بخاطر حس ششمم میدونم دلم از یه ماجرایی گرفته حالا یا درباره ی آیندست یا هرچی.. با دعا کردن و اینا ... میشه بگی من تو امتحانی که یه ماه پیش دادم درنهایت قبول میشم یانه؟چون ی ذره گیر و گرفتار داره
zendegieno عضویت: 1401/07/29 تعداد پست: 2003 عزیزم حس ششمت میگه من باردارم یا کی باردار میشم؟ گلم من فقط یکی دو بار تاپیک رایگان میزنم در ماه به ۴۰ نفر حدودا رایگان میگمانرژی زیاد میگیره ازم بررسی زندگی یه شخص دیگه به این راحتی نیست
شاپرکh عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 8782 گلم من حرفمه برای کسی رایگان انجام نمیدم فقط یکی دو بار تاپیک رایگان میزنم در ماه به ۴۰ نفر حدودا را ... موفق باشی عزیزم دلانای مامان و بابا عاشقتیم دختر قشنگم انتظار دیدنت قشنگ ترین و سخت ترین انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو ی پرنسس بشی قول میدم
فندقییییی مدیر استارتر عضویت: 1397/07/17 تعداد پست: 900 من خیلی وقتا تئو جمع یهو ساکت میشم میرم تو خودم ن من تو جمع گل مجلسم فقط تو خونه باشوهرم گااااهی اینجوری میشم
فندقییییی مدیر استارتر عضویت: 1397/07/17 تعداد پست: 900 شاید احساس تنهایی میکنی اره چون تاحالا کسی نبوده تنهاییمو باهاش سهیم شم