آموزش_زبان_کره_ای مدیر استارتر عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 151 عنوان بهترین فیلم یا سریال های کره ای که دیدین چی بوده؟ 395 بازدید | 44 پست معرفی کنید تا همه بتونن ببینن و لذت ببرنمن به همه خنده در وایکیکی رو میشنهاد میکنمفانه روحیتون عوض میشه 1401/09/08 | 19:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جانی_دپ عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 40203 رمانتیک_کمدی:نوازش قلبتمن ربات نیستمیک خواستگاری کاریمنشی کیم چشهزندگی خصوصی اوسلیقه شخصیاو زیبا بود۳۰ اما ۱۷سقوط روی توعشق دیوانه وارفانتزی_عاشقانه:کیمیای روحالان وقت نمایشهسرنوشتهم اتاقیم یه گومیهوعهاوه روح منگابلینعروس خدای آبویرانگر در خدمت شماستدوبونگ سون زن قویهتل دل لوناافسانه دریای آبیبار مرموز سانگابآقای ملکهدبلیواخرین ماموریت فرشته عشقادیسه کره ایسلطنت ابدیروباه نه دمعشقم اهل ستاره هاستروح بیا بجنگیمجنگیری املاکرستوران جادوگردکتر روحشکارچیان شگفت انگیززامبی:شادیکینگ دامما همه مرده ایمکاراگاه زامبیاکشن_انتقامی:مردی به نام خداشکارچی شهربد و دیوانهکافه_مینامدانگ { خانم هستم }
گوجه_پلاسیـــــده عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 8858 گابلییییییییییییینوایکیکی دوبونگ سون تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
اپیکور عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 24607 فیلم های کیم کی دوک رو ببین .. کارگردان تکرار نشدنی کره ای .
۱۳۷۳الا عضویت: 1401/01/18 تعداد پست: 13138 تلگرممنمیادبالا فعلا ندیدم ازماسکتمانقدر باید بسته داشته باشی تا بتونسببینی من خیلی دوستدارمببینم 💔🖤
آشپز_باشی_هستم عضویت: 1400/08/06 تعداد پست: 6199 رمانتیک_کمدی: نوازش قلبت من ربات نیستم یک خواستگاری کاری منشی کیم چشه زندگی خصوصی او سلیقه شخص ... سرنوشت همون پزشک اعظم و فرمانده؟
آموزش_زبان_کره_ای مدیر استارتر عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 151 رمانتیک_کمدی: نوازش قلبت من ربات نیستم یک خواستگاری کاری منشی کیم چشه زندگی خصوصی او سلیقه شخص ... اوه کره ای دو آتیشه😍
zard_golgoli عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 1259 من یک بار دیگر و خانواده جدید رو خیلی دوست داشتم البته زبان اصلی خیلی آرام بخشه ، الان هم ۲۱۲۶ رو میبینم خیلی قشنگه