2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همش الکی میگن الان به یکیش گفتم کی پسردار میشم گفت به زودی درصورتی که پسرم سه سالشه اگه بلد بود م ...

ببیخیال برا ساده لوحای سایت تلاش نکن اگاهشون‌کنی دوست دارن سر کار گذاشته بشن.دوست دارن به شعورشون توهین بشه

پروردگارا!رزق و روزی ما رو از جایی مقرر کن که لقمه هایمان مجبورمان نکند چشم مان را بر روی حق ببندیم

همش الکی میگن الان به یکیش گفتم کی پسردار میشم گفت به زودی درصورتی که پسرم سه سالشه اگه بلد بود م ...

خب حتما منظورش این بود دوباره یه پسر بدنیا میاری

کاش یه جوری تغییر کنیم ک بعدها بگیم همش از محرم اون سال شروع شد…🖤

دیشب یکیشون اومدگفت رفتم پیش یه خانم‌از رو‌چهرم ایندمو گفت حیرت کردم نوچه هاشم اومدن داستان سرایی من‌گفتم کدوم شهر شماره بده.گفت بیا خصوصی اینجا نمیشه گفتم فقط خواستم ثابت کنم که دنبال بازار هستید نه تفریح نه کمک.اونیکی قسم‌قران میخورد رفتم پیش فلانی راست گفت همش همون شد.کلی هم چیز بهم‌گفتن

پروردگارا!رزق و روزی ما رو از جایی مقرر کن که لقمه هایمان مجبورمان نکند چشم مان را بر روی حق ببندیم

ببیخیال برا ساده لوحای سایت تلاش نکن اگاهشون‌کنی دوست دارن سر کار گذاشته بشن.دوست دارن به شعورشون تو ...

شما که دلتون نمیخواد به شعورتون توهین بشه سعی کن وقتی مخالف تاپیکی هستی اونجا نیای

دیشب یکیشون اومدگفت رفتم پیش یه خانم‌از رو‌چهرم ایندمو گفت حیرت کردم نوچه هاشم اومدن داستان سرایی من ...

ببین اونا دعانویس و فالگیرن کسایی که اینجا حدس میزنن پول نمیگیرن که بخوایم بگیم کلاهبردارن!!

شما که دلتون نمیخواد به شعورتون توهین بشه سعی کن وقتی مخالف تاپیکی هستی اونجا نیای

خوبه که دوست دارید سرکارتون بزارن.دوست دارم بیام یه درمیون عنوان مسخرتونو‌میبینم حالم بد میشه.شما هم اول بدون فضای مجازی چیه ریپلای برا چیه.ترویج خرافاتم‌خلافه.

خوبه که دوست دارید سرکارتون بزارن.دوست دارم بیام یه درمیون عنوان مسخرتونو‌میبینم حالم بد میشه.شما هم ...

بهتره همونجوری که خواننده خاموش بودی الانم باشی😂😂چون حرف نزدنت خیلی بهتر از حرف زدنته که با زبونت نمک رو زخم بقیه میپاشی امیدوارم یه روز بتونی حال کسایی که حس ششم میخوان رو درک کنید

تو که میدونی ریپلای چیه روی من ریپلای نزن لطفا

خوبه که دوست دارید سرکارتون بزارن.دوست دارم بیام یه درمیون عنوان مسخرتونو‌میبینم حالم بد میشه.شما هم ...

نپرسیدم تو دوس داری یا ن اینجا تاپیک منه و اونی که باید دوست داشته باشه یا نداشته باشه منم