2777
2789
عنوان

عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 61 پست
خب بعضیا قصدشون سو استفاده هس

کسی میاد بگه که نیتم سو استفادس؟

دلم میخواد جار بزنم ، که ازت بدم میاد.دلم میخواد عکساتو جلو همه دار بزنم.دلم میخواد داد بزنم ، بزنم بشکونم.بفهمی از تو پاره ترم ، بکشم کارد به تنم.دلِ من میسوزه واسَت ، کوچولوی نازنینَم.دلِ من میگیره وقتی ، تو رو اینجوری میبینَم. دلِ من میلَرزه واسه ، بُغضِ سنگینِ نگاهِت.دلِ من میشکَنه وقتی ، غمگینِ صورتِ ماهِت.دِلَم از دنیا بُریده ، که تو رو اینجوری بد کرد.چطور اون حسِّ قشنگ شد ، اینطوری تبدیلِ سَردرد.دِلَم از مَردُم چه خونِ ، که تو رو از من گرفتن.چطور این قصّه ی تلخو ، واسه ما دو تا نوشتن💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه سر راهم هی سبز میشه  وقتیم ک کسی باهامه اصلانگا نمیکنه

تو ۱۸سالته شتژد وسه ازدواج سنت اوکی باشه ولی اون اقا که میگی تقریبا همسن هستین سنش بری ازدواج خیلی پایینه

روحتون شاد مادرم،،برادرم  
     ماشاالله حواستون جمعه خانم. اخه حواسم نبود

اره جمعه چون تنها کسی که می‌نویسه آقا هستم شمایی  

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
تو ۱۸سالته شتژد وسه ازدواج سنت اوکی باشه ولی اون اقا که میگی تقریبا همسن هستین سنش بری ازدواج خیلی پ ...

خودمم همین نظرو دارم 

و اینک گف ربطی به سن نداره دوس داشتن

مستقیم نمیگ طرف ولی آدم ازرفتارو حرفاش میفهمه

نه بابا ساده نباش 

پسرا آنقدر زرنگن که دخترا هیچی نمیفهمن 

اگه اینطور بود که الان تاپیک ها پر از طلاق یا کات نبود

دلم میخواد جار بزنم ، که ازت بدم میاد.دلم میخواد عکساتو جلو همه دار بزنم.دلم میخواد داد بزنم ، بزنم بشکونم.بفهمی از تو پاره ترم ، بکشم کارد به تنم.دلِ من میسوزه واسَت ، کوچولوی نازنینَم.دلِ من میگیره وقتی ، تو رو اینجوری میبینَم. دلِ من میلَرزه واسه ، بُغضِ سنگینِ نگاهِت.دلِ من میشکَنه وقتی ، غمگینِ صورتِ ماهِت.دِلَم از دنیا بُریده ، که تو رو اینجوری بد کرد.چطور اون حسِّ قشنگ شد ، اینطوری تبدیلِ سَردرد.دِلَم از مَردُم چه خونِ ، که تو رو از من گرفتن.چطور این قصّه ی تلخو ، واسه ما دو تا نوشتن💔💔
آخه سر راهم هی سبز میشه  وقتیم ک کسی باهامه اصلانگا نمیکنه

هرپسری وقتی میخواد خودش رو به دختری نزدیک کنه(به هر منظوری) میاد از کلماتی که اعتماد دختره رو جلب کنه استفاده میکنه نمیگم قصدش جدی نیست میگم میتونه جدی نباشه حواستون باشه با عقل برید جلو نه با احساس

یک عدد آقا هستم         (به هیشکی اعتماد نکن ، حتی من)