2821
2789
عنوان

شب جشن و شادیه💓💓😍😍

401 بازدید | 31 پست

امشب شب ولادت بانوی صبر و مقاومت حضرت زینب (س) هست آرزوهاتون رو بگید برای براورده شدن حاجاتتون صلوات میفرستم ، حاجت مهمی دارم از سما هم میخوام هرکی برام صلوات میفرسته لایکم کنه

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

دیگه وقتشه زندگیتو تغییر بدی

بیا اینجا دیدت رو عوض کن با استفاده از ارتباطات و اطلاعات به قدرت برس

آموزش رایگان قانون جذب برای جذب ثروت وپول وجذب سلامتی وجذب عشق و روابط عالی

آدرس کانال تلگرام آموزش قانون جذب

https://t.me/khoda_Law

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا کنید زودی خونه دار بشم😭💔

داشتم فکر میکردم بعضیامون خیلی بی رحمانه داریم یه دردایی رو تحمل می کنیم، دردایی که خیلی بزرگ تر از قد و قواره ماست، ما هیچ وقت حق انتخابی براشون نداشتیم،این دردا زورشون خیلی بیشتر از لبخندامونه..دردایی که هر بار از خودت می پرسی چرا من؟؟؟!! و هر بار جوابی که هیچ وقت پیداش نکردی غمگین و غمگین ترت می کنه...در کل باید بگم آخرشم نفهمیدیم چی به چیه،،،ما دویدیم و نرسیدیم بعضیا نشستن و رسیدن🙂                         عضو گروه مانکن های زیبا                             وزن اولیه ۸۵٫۴۰۰ 😒 وزن قبلی ۸۳٫۴۰۰ 🥲 وزن جدید تو تاریخ (۹٫۲۹) ۷۹٫۴۰۰ 😁 وزن جدید تر تاریخ (۴۰۲٫۱۱٫۱۵) ۷۵😌 انشالله وزن هدف ۶۰😀

زهرا. لطفا به نیت سلامتی و آرامش و امنیت من و خانوادم و حل مشکل سربازی برادرم و اینکه نیازی نباشه پدرم سفر بره بخاطرش و شفای همه بیماری های روحی و جسمیم و شاغل شدنم🙏🌹

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

التماس دعااا

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد