2777
2789
عنوان

بهترين اختلاف سني براي بچه دوم چقدره ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 65 پست

نزار خیلی بشه 3 تا 4 سال خوبه

مثلا من آبجیم 12 سال اختلاف سنی داریم من 22 سالمه اون 12

الان مامانم حامله ست با این یکی که میشه 22 سال😐💔

عشق‌خوب‌است‌اگریارخدایی‌باشد:)✨                                   👩‍❤️‍👨💍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا عقلش کامل نشده کاراشو خودش انجام بده بچه دوم نیار وااقعا رسیدگی ب بچه کوچیک و بارداری که ویارم د ...

یعنی به معنای واقعی پدر آدم درمیاد من الان یه یازده ماهه دارم خودمم ۶ماهه باردارم داغون شدم

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش
تلگرام دارید؟ من بخاطر دانشگام باید برم تبریز بعد میخوام یه چیزی یاد بگیرم چون شنیدم با فارس ها خوب ...

نه وصل ننیشد حذف کردم دیگه نتونستم نصب کنم 

نه بابا مگه زامبی هستن خیلی هم خوش برخورد هستن

به کوری چشم سلبریتی ها که میخواهند دنیا را بهشت وایران را جهنم جلوه دهند اما ایران قطب درخشان عالم است❤❤

برای من ۴ ساله اختلاف شون

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

بچه دومم بدنیا بیاد با اولی ۴سال فاصله دارن

قشنگ‌ترین تعریفی که از تعهد وجود داره، اینه که اگر یه نفر رو قلبا و با تمام وجود دوست داشته باشی،تعهد آسون‌ترین چیزیه که می‌تونی بهش بدی. چون هیچکس جز اون به چشمت نمیاد، و هیچکس نمی‌تونه به اندازه‌ی اون آدم برات زیبا، مهربون، و کامل باشه …‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎
نه وصل ننیشد حذف کردم دیگه نتونستم نصب کنم  نه بابا مگه زامبی هستن خیلی هم خوش برخورد هستن

همه ترکی حرف میزنن دوستم خودش ترکه میگه اونجا حرف بزنی فارسی میگن اینم فارس سوسوله

تا عقلش کامل نشده کاراشو خودش انجام بده بچه دوم نیار وااقعا رسیدگی ب بچه کوچیک و بارداری که ویارم د ...

سر اين كه از هفته ششم ويار داشتم تا رفتم توي اتاق عمل

دخترم با اومدنت زندگی من و بابات رو رنگین کمون کردی   
یعنی به معنای واقعی پدر آدم درمیاد من الان یه یازده ماهه دارم خودمم ۶ماهه باردارم داغون شدم

منم دخترم 17ماهشه باردارم 

حس میکنم مادر خوبی نیستم میگم نکنه کم بزارم براش 

از یه طرفم ویار دارم با قرص تهوع رو جلوگیری میکنم دو هفته که پدرم در اومد انقد بالا میوردم مرگو جلو چشمام دیدم 

جالبه سر دخترم اصلا ویار نداشتم