2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن س تا خاهریم من وسطیم 😅  واقن حرف قشنگیه  انشالله ی عشقی مثه عشق خاهرونه نصیب همه بشه

اره واقعا حالا من یه وقتایی بد جنس میشم راجب آبجیم دعوا میکنم گاهی حسودی ولی نمیدونم چجوریه آجیم منو خیییلی دوست داره همش دوست داره منو خوشحال کنه هرچییم میگم ناراحت نمیشه 😂😂 فقط میگه تو شوهر نکن تو باید کوچولو بمونی

اره واقعا حالا من یه وقتایی بد جنس میشم راجب آبجیم دعوا میکنم گاهی حسودی ولی نمیدونم چجوریه آجیم منو ...

منو با چاقوام تیکه پاره کنن ناراحت نمیشم نمی‌فهمم قضیه اش چیه 😂😂😂😂 شوهر کردی بد نشی با ابجیتا 😅 من حتی نگا شوهر خاهرمم میکنم همش هی تو ذهنم میگم چ گوگولیه 😂😂😂

حسودی بین خواهرا زیاد نیس ک بازم هر چی بشه دوس ندارن خاهرشون جایی کم بیاره 

خدا حفظشون کنه عزیزم همتون واسه هم بمونین 🥺

مرسی عزیزم 💖

مامان سلین🥰❤                        دختر قشنگم! سلین من! تمام وجودم برای تو!                          از لحظه ای که به زندگی من امدی تمام من غرق چشمان زیبای تو شد؛ار لحظه ای که پا روی زمین گذاشتی تمام قلبم را زیر پایت گذاشتم مبادا خاری در پاهای کوچکت برود دخترم! عزیزمادر! تو تمام من هستی من همیشه از توحمایت میکنم تا تو بتوانی پرواز کنی من بال پروازت خواهم شد♥