الله_کمکم_کن مدیر استارتر عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 1169 عنوان دعا جهت فروش کالا می دونین 2128 بازدید | 8 پست یه سری وسایل منزل میخام بفروشم ذکری دعایی که سریع فروش برن سراغ دارید؟تجربه کردید؟ ~اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب ~ مَرا اَز مَـن رَهــــایَم کُن... سَر تا پا بِه عِـ♡ـشق خُود دْچارم کن...الله♡ 1401/09/08 | 15:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الله_کمکم_کن مدیر استارتر عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 1169 قیمت رو ببر پایین رو هوا میزنن ی رببع آگهی گزاشتم قیمتم مناسب زدم ولی میخام زودتر فروش برن حوصله ندارم ~اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب ~ مَرا اَز مَـن رَهــــایَم کُن... سَر تا پا بِه عِـ♡ـشق خُود دْچارم کن...الله♡
5871 عضویت: 1399/11/27 تعداد پست: 3067 یه آیه هست تو کاغذ مینویسی میذاری لا وسایل تو نت بزن پیداش میکنی،واسه من که خوب بوده
الله_کمکم_کن مدیر استارتر عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 1169 یه آیه هست تو کاغذ مینویسی میذاری لا وسایل تو نت بزن پیداش میکنی،واسه من که خوب بوده چی هست کدوم سوره ~اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب ~ مَرا اَز مَـن رَهــــایَم کُن... سَر تا پا بِه عِـ♡ـشق خُود دْچارم کن...الله♡
الله_کمکم_کن مدیر استارتر عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 1169 یادم نیس دو آیه بقره هست با ی آیه توبه ولی نگفته بزاری لا وسایل ~اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب ~ مَرا اَز مَـن رَهــــایَم کُن... سَر تا پا بِه عِـ♡ـشق خُود دْچارم کن...الله♡
5871 عضویت: 1399/11/27 تعداد پست: 3067 دو آیه بقره هست با ی آیه توبه ولی نگفته بزاری لا وسایل اصلا یادم نیس کدوم آیه بود ولی پیداش کن ،بخدا یادمه یه جنسی داشتیم هر کی اومد یه بهونه میاورد تا اونو نوشتم و گذاشتم،مشتری به قیمت خوب خرید
الله_کمکم_کن مدیر استارتر عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 1169 اصلا یادم نیس کدوم آیه بود ولی پیداش کن ،بخدا یادمه یه جنسی داشتیم هر کی اومد یه بهونه میاورد تا اون ... اوکی ممنون ان شاءالله ک پیداش کنم ~اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب ~ مَرا اَز مَـن رَهــــایَم کُن... سَر تا پا بِه عِـ♡ـشق خُود دْچارم کن...الله♡