2777
2789
عنوان

اعتیاد به گوشی🤒🤒

387 بازدید | 21 پست

سلام 

من خیلی معتاد گوشیم و از طرفی یکماه دیگه امتحان نهایی دارم تیر هم کنکور 

از صبح ساعت 5 پا میشم درس بخونم ولی گوشی دستمه هنوز هم دستمه هیچی نخوندم..... 

به همسرم میگم گوشی مو جمع کن دلش نمیاد میگه خودت باید اراده اتو قوی کنی 😁

بعد فکر میکنم تو سخت ترین شرایط برام کتاب تست خرید بعد من قدر نمیدونم... 

شما چه راه حلی دارین چیکار کنم که گوشی رو بزارم کنار واسه بعضی درسا مثه ریاضی عربی زبان مجبورم استفاده کنم چون صفر صفرم خیلی ناراحتم.... به همسرم فکر میکنم شرمنده میشم که کتاب خرید مدرسه بزرگسالان با هزینه های زیادش... بچه هارو نگه میداره موقع امتحانام ولی من قبول نشم شرمنده اش میشم رشتم انسانیه واسه فرهنگیان هنوز شروع نکردم صفرررررممم 

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

میدونی من الان دقیقا تووضعیت توام؟ 

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل شمام شدیدا به گوشی اعتیاد دارم 

موقع درس خوندن به خودم میگم این ده صفحه رو میخونم بعد ۵ دقیقه گوشی میگیرم دستم بعد دوباره ده صفحه دیگه و ۵ دقیقه گوشی 

اینجوری زود هم پیش میری 

حالا تایم و تعداد صفحات رو خودت تنظیم کن