2777
2789
عنوان

جوش بزرگ در بارداری

930 بازدید | 9 پست

سلام

دوستان حدود هفت هفتمه از اول بارداری دوتا جوش زیر پوستی روچونم و کنار دماغم بین ابروهام زده خیلی هم دردناک به نظرتون ربطی به جنسیت داره؟ 

چشمها حقیقت رو میگن 

والا من بارداری بچه پسر بود کلا گند زده بود به پوست و مو هام .صورت پر جوش و موی زائد ریزش موی شدید .خیلی بد شدم اون زمان کلی طول کشید تا اثرات هورمون ها از بدنم رفت و عادی شدم

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به سلامتی عزیزم منم دوس دارم دختر باشه ولی چشم اب نمیخوره با این علایم

مرسی عزیزم 

منم دوست دارم پسر باشه آخه یک دختر دارم 

انشاالله که خدا به شما هم یک دختر گل هدیه بده 

خوب شما که پسر دارین ببینید علائمتون مثل همون موقع هاست یا نه ؟ 

من خیلی حالت تهوع دارم 

اصلا میلی به غذا خوردن ندارم 

همش دوست دارم تخمه و پفک و آلوچه اینا بخورم 

به نظرتون چیه ؟ 

سر دخترم اصلا حالت تهوع نداشتم 

اصلا اینقدر راحت بودم بیشتر وقتها یادم میرفت باردارم 

مرسی عزیزم  منم دوست دارم پسر باشه آخه یک دختر دارم  انشاالله که خدا به شما هم یک دختر گ ...

ممنون گلم همچنین 

والا زیاد یادم نمیاد سر اون دوتا چجوری بودم تا جایی که میدونم یکی دوبار بالا اوردم ولی درکل حالم خوب بود از مرغ بدم میومد 

سر این از همون ماه اول صبحها دل ضعفه و حالت تهوع دارم خوابم هم زیاد شده دوغ خیلی دوس دارم شیرینی هم بدم نمیاد کلا متعادلم فعلا 

بدنم از داخل میلرزه جوش زدم رشد موهای زایدم زیاد شده تقریبا دوبرابر شده

همه میگن بهت میاد پسر باشه خودمم حدسم پسره 

چشمها حقیقت رو میگن