2777
2789
عنوان

بی احترامی خانواده شوهر

453 بازدید | 9 پست

با شوهرم زنگ زدیم حال پدرشوهرمادرشوهر رو بپرسیم پدرش تا من خواستم باهاش صحبت کنم گوشی را قطع کرد.با این خانواده بی ادب چطور رفتار کنم؟

بی محلی 

بنام خدای 🌈عضو گروه آبی 💙💙💙تاپیک مانکن های زیبا .قد ۱۷۰ .وزن اولیه ۹۳↩ وزن فعلی ۷۷.وزن هدف چالش پاییزی۷۸ شب یلدا ↩هدف سوم ۷۵🔒 .هدف نهایی ۷۰ .🔒♥️♥️من به وزن ایده عالم میرسم قبلا تونستم الانم میتونم آفرین به اراده خودم . .🎾�

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به همسرت میگفتی فک‌کنم پدرت متوجه نشد قطع کرد دوباره بگیر حرف بزنم، زنگ‌ میزد میگفت اشتباهی قطع کردی فلانی میخواست حالتو‌ بپرسه، شرمنده میشد! اگم حرفی میزد شوهرت میفهمید رفتار بدی دارن… بعدم دفعه آخری بود زنگ‌ میزدی.. رااااحت ! 

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
به همسرت میگفتی فک‌کنم پدرت متوجه نشد قطع کرد دوباره بگیر حرف بزنم، زنگ‌ میزد میگفت اشتباهی قطع ...

پرروتر ازین حرفان هم پدرشوهرم هم مادرشوهر شوهرمم بی عرضست

پرروتر ازین حرفان هم پدرشوهرم هم مادرشوهر شوهرمم بی عرضست

تو هم‌ باید پررو‌ باشی و‌ اینکه به شوهرت نشون‌ بده.. فقطحرف نباشه بگه عروسه.. اینجور زمانا به روش بیار بفهمه! بعد همونجا بگو پدرت تمایلی نداره با من صحبت کنه توقع نداشته باش دوباره زنگ بزنم، خواستی حالشو بپرسی خودت زنگ‌ بزن! یا بگو من زنگ‌ زدم حالشونو پرسیدم اونا زنگ بزنن دوباره من میزنم! اونام با این اوصاف بعیده زنگ بزنن با تو حرف بزنن 

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱