2777
2789

سلام وقتتون بخیر

من ۲۴_۵ سالمه و تو خانواده‌ی فرهنگی و شهر کوچیک زندگی میکنم. الان چندتا خواستگار دارم که سطح خانواده‌شون و اخلاق‌شون و همه چیز اوکیه اما خیلی وضع مالی بهتری نسبت به ما دارن. مثلا من سالی یه بار مانتو میخرم و ۵_۴ سال یه بار پالتو. اونا احتمالا ماهی یکی یا چندتا سرتاپا لباس میخرن. اصلا اینا براشون مسئله ای نیست. مشکل من اینه که بخوام با یکی از اینا واسه اشنایی و اینا برم بیرون چی بپوشم؟ =/ جدی مشکلمه‌ها. و اینکه خونمون جای خوب شهره و خود ساختمون هم خوبه اما وسایل داخلشو حس میکنم اونا ببینن فکر میکنن ما فقیرِ فقیریم. مثلا اتاق من یه تخت صدا بده داخلشه و یه بخاری، همین! اونا خییلی وضع و ظاهر زندگیشون اوکیه. خانواده‌ی من بیشتر به خوراکی اهمیت دادن و به پوشاک بچه‌هاشون هیچ اهمیتی نمیدن. ما ماشین و خونمون فقط خوبه. ظاهر خودمم خوبه‌. با خانوادم سر لباس و اینا دعوا هم کردم و واقعا الان فقط یه مانتو دارم و یه شلوار بگ‌ فقط همین یه دست لباسو قابل پوشیدن دارم که واسه این فصل نمیشه پوشید و اصلا نمیتونم بیرون برم‌. بعد من درسم امسال تموم میشه و شغلم جوریه که خودم باید کارآفرین باشم و واقعا به خانواده‌ی اونا نیاز دارم. چکار کنم واقعا؟ اونا این چیزا براشون مهمه؟ خانوادم وقتی همه‌ چیز جدی بشه و بخوان بیان خواستکاری ممکنه تغییر کنن و مثلا مبل عوض کنن و اینا؟ 

ما الان دوتا ماشین داریم که جفتشون خوبن اما یکیش کلا تو پارکینگ خوابیده. 

توان مالیشو دارن خانوادم اما استفاده نمیکنن. 

بعد با این شرایط اینا فکر نمیکنن ما خسیسیم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب باید خانوادت به فکر باشن مخصوصا تو فرهنگ ایرانی مردم از شکمشون میزنن که ظاهر رو بسازن 

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

اون آقا اگه واقعا دوست داشته باشه خودتو میخواد با مالو منال پدرت که نمی‌خواد ازدواج کنه 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
من فكر كع نع مطئن شدم خسيس هستين

نه بابا

خونه‌ی ما همیشه پر از مهمونه

غذاهامون خوبه

اما بابام اصلا اهل نو کردن وسایل خونه نیست

مثلا یه روز رفت دو دست مبل با هم گرفت اورد گذاشت تو خونه مشکل الان من اینه که از اون روز ۷ سال گذشته اما عوضشون نمیکنه.

یا مثلا یخچال مون الان ۶۰_۷۰ تومنه ما رو ۴۲ خریدیم 

درواقع واسه بچه هاشون خسیسن مامان و بابام. خودشون لباس و ایناشون هم خوبه

اون آقا اگه واقعا دوست داشته باشه خودتو میخواد با مالو منال پدرت که نمی‌خواد ازدواج کنه 

اخه اشنایی تقریبا سنتیه. پسرا فقط ظاهرمو دیدن یکی دو بار

بنظرم به خانوادتون بگین ی دستی به سرووضع خونه بکشین برا روحیه خودتون هم بهتره بلاخره هر روز بگین تا ...

اخه از نظر خودشون خوبه

نمیدونم چکار کنم تا بفهمن خوب نیست و برای بقیه خیلی بهتره