2777
2789

بچه مدرسه ایا جواب ندن لطفا

امروز پدرشوهرم برای خونمون فرش خریدن اوردن همسرم خونه نبود تا فردام نمیاد. کلی ذوق کردم وتشکر

اما فرش اصلا باسلیقم جور نیست. خونم تازه سازه وحتی پریزارو باسلیقه خودم خریدم الان از یه طرف میگم پدرشوهرم با این سن وسال زحمت افتاده زشته عوضش کنم از یه طرفم میگم حداقل هزینه کرده بابه سلیقم باشه به نظرتون چیکار کنم خل شدم انقدر فکر کردم

چند تا خریده؟ نمیشه بندازی. اتاق؟

شد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش 😆      باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکنن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤    کاربریم با همین اسم ترکید😐عضویت (۱۴۰۰٫۹٫۲) خدا جونم من همه چیو به خودت سپردم تو که برای من بد نمیخوای❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم اکه خیلی مشکل داری به شوهرت بگو بپرسه از کجا خریده برید عوض کنید اگه عوض کنن وگرنه من بودم عوض نمی‌کردم

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..

فرش برا کجاس؟

خودت قراره فرش جدید بخری یا قبلیا رو میخای پهن کنی 

نمیدونم رابطت ت با خانواده همسرت چطوره

مثلا میتونی بشون بگی از کجا خریده بری بقیه طرح رو خودت ببینی اسنجوری شاید متوجه شن دلت میخاد تعویضش کنی 

ازش تشکر کن از همسرتم خيلي قدرداني کن ک نگه قدر نشناسي بعد بگو خيلي دوس داشتم مثن فلان رنگ و اينا باشه ک ب وسايلم بخوره بابت زحمت کشيده ولي اشکال نداره عوضش کنيم بگو همسرت ب پدر شوهرت يجوري بگه ک دلش نشکنه البته حضوري باشه بهتره پشت تلفن معمولا خواه و ناخواه بعضي سوتفاهما پيش مياد

بهشون زنگ بزنین بگین شما خیلی زحمت کشیدین انفاقا خیلی هم نیاز داشتم و خوشحال شدم از کادوتون فقط اگه اشکالی نداره بیاین باهم بریم یه طرحی بگیریم که با اشپزخونه ست بشه و بیشتر خودشا نشون بده

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

اتاقا فرشای قبلی رو انداختم میخواستم هالو مدرن بچینم 

اگ کادو دادن 

بهش بگو بابا جان فلانی جان 

من مبل مثلا فلان رنگ میخاستم فرشمم باید اونرنگی باشه اگ اشکال نداره ببرم عوض کنم 

البته اگ کادو 

اگ کادو نیس لازم نی اینجور بگی

شد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش 😆      باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکنن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤    کاربریم با همین اسم ترکید😐عضویت (۱۴۰۰٫۹٫۲) خدا جونم من همه چیو به خودت سپردم تو که برای من بد نمیخوای❤️‍🩹