2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفاه بسیاری که خانواده ها براشون فراهم کردن و ذره ای مسئولیت پذیری رو یادشون ندادن اون چنان که تعداد زیادی از بچه ها فقط طلبکار بار اومدن بدون اینکه حتی ی کار کوچولو مثل درس خوندن رو وظیفه شون بدونن. البته خب بچه های خوبم هنوز داریم

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰

توهمی که به خاطر دوسال آموزش و آزمون مجازی برای بعضی دانش آموزان و خانواده هاشون ایجاد شده واقعا امسال شده بزرگترین مشکل دانش آموزان و معلم کلاس دخترم

در امتداد کوچه‌ پس کوچه های زندگی نوای اُمیدی است که مرا میخواند . .🌱🕊
معلمی شما؟ بهم بگو لطفا دانش اموزای این نسل بی ادب شدن؟؟😐

نه خیر بی ادب نشدن فقط از حالت بله قربان گوی مطلق در اومدن که خیلی هم خوبه

معلمی شما؟ بهم بگو لطفا دانش اموزای این نسل بی ادب شدن؟؟😐

بشدت متاسفانه

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰
نه خیر بی ادب نشدن فقط از حالت بله قربان گوی مطلق در اومدن که خیلی هم خوبه

متاسفانه بی ادب شدن اغلب، بله قربان گوی مطلق بده اما بی ادبی به بزرگتر و طلبکاری خیلیییی بدتره

متاسفانه بی ادب شدن اغلب، بله قربان گوی مطلق بده اما بی ادبی به بزرگتر و طلبکاری خیلیییی بدتره

نه اتفاقا 

همه چیز اوکیه 

به قول پدرم،نسل قدیم خودخواه هستن که میخوان روش تربیتی و زندگی قبل رو ادامه بدن در هررر موردی و هیچوقت وقت خودشون رو با جامعه امروزی جلو نمیبرن 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟

اخه من خودم دوتا دهه نودی تو خونه دارم خدایی تا حالا بی ادبی نکردن یعنی حرف زشت یا رفتار بد ازشون ندیدم ولی هرچی براشون سوال میشه رو باید با منطق و استدلال جواب بدم وگرنه راضی نمیشن و زود همه چیز رو نمیپذیرن