2777
2789

کسی تجربه داشته؟

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

اون تهیشو عوض کن کلا

صادق هدایت : دیشب که نمیداستم برای کدامین یک از دردهایم گریه کنم کلی خندیدم🍃 . از بین دیونه و روانی بودن دیونه رو انتخاب کن و به هم بخند تا که روانی باشی و همه بهت بخندن🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون تهیشو عوض کن کلا

بایدببرم تعمیرلوازم خانگی؟

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

با جوش شیرین و پارچه بکش ببین نمیره

ممنون عزیزم

وااای یادش بخیر منم 5، 6 ساله بودم از سر کنجکاوی این کارو کردم. چقدر مامانم حرص خورد از دستم   نمیدونمم چطور کف اتو پاک شد. 

متأسفانه من نمیدونستم اسم غیرقابل تغییره، روز ثبت نام توی سایت یه چیزی تایپ کردم الآن نمیشه تغییرش بدم  

اگرته ش استیل سیم ظرفشویی بکش یاداغَ کن یه پارچه زبرمثل شلوارجین کهنه یابرزنت چندبارمحکم بکش پاک میشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اسم اتو میاد کرکو پرم میریزه ،دختر من دوسالش بود منم به فکر اینکه تو اتاق نیست درو بستم که نره اتو داغه رو میز،نگو تو کمد دیواری قایم شده پشت سرمن دراومد بازوش گرفت به اتو سوخت بدجور بچم 😭الان ۵سالشه اون قسمت حالت گوشته اضافه یذره بالا اومده

وااای یادش بخیر منم 5، 6 ساله بودم از سر کنجکاوی این کارو کردم. چقدر ...

دخترم سه سالشه اتوداغ بودگذاشتم روی اپن که دستش نرسه خانم رفته سبد کشیده گذاشته زیرپاش اتوروبرداشته فقط خدابهش رحم کردنسوخته