2777
2789
عنوان

خانوما 🥲

118 بازدید | 2 پست

میشه لطفا با اون دلای پاکتون دعا کنین این ماه اسمم برای وام خونگیه دربیاد خیلی بهش نیاز دارم مبلغشم زیاد نیست ۵۰میلیونه 

اما دی بچم بدنیا میاد میتونم تمام وسایلش که ناقصه رو بخرم 

یکم دستمون تنگ شده 

۱۳ماه گذشته هنوز اسمم درنیومده خداکنه این ماه دربیاد ۱۵هم قرعه کشیه 

دعا ذکر یا نذری سراغ ندارین🥲

بعد از ٨سال خدا بهم يه كنجد داد،ميشه براي سلامتيش صلوات بفرستي🥺💜دوباره لطف خدا شامل حالم شد یه پسر دیگه بهم داد نتیجه تمام صبوری هام با فاصله سنی ۲سال 😍وقتی پسر دومی ۲ماهش بود فهمیدم ام اس دارم لطفا برای سلامتیم صلوات بفرست خواهرکم🥹🤍

من دوتا وام خانگی دارم هر دو  دیماه اسمم درومده البته مبلغ خیلی ناچیزه. ان شاءالله شمام همین ماه اسمت دربیاد، ختم سوره حمد رو بگیر. صد مرتبه سوره حمد هدیه به حضرت ام البنین واسه رفع مشکلت بخون. خیلی مجربه

من هم واست آیت الکرسی میخونم عزیزم

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤
من دوتا وام خانگی دارم هر دو  دیماه اسمم درومده البته مبلغ خیلی ناچیزه. ان شاءالله شمام همین ما ...

خیلی ممنونم انشالله ب خوشی استفادش کنی 

برات دعا میکنم هرچی از خدا میخای بهت بده خیلی استرس کامل نبودن وسایلشو دارم 

نمیخام چیزی کم بذارم و کم داشته باشه نسبت ب بقیه بچهای فامیل 

همین حسای عجیب مادرونه دیگه 🥺

بعد از ٨سال خدا بهم يه كنجد داد،ميشه براي سلامتيش صلوات بفرستي🥺💜دوباره لطف خدا شامل حالم شد یه پسر دیگه بهم داد نتیجه تمام صبوری هام با فاصله سنی ۲سال 😍وقتی پسر دومی ۲ماهش بود فهمیدم ام اس دارم لطفا برای سلامتیم صلوات بفرست خواهرکم🥹🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.