2777
2789
عنوان

کسی بیداره بیاین بگین تقصیر منه؟😭

449 بازدید | 17 پست

سلام خانوما خوبین؟ حالم خیلی بده (تورو خدا فقط فکر نکنین دارم چاخان میکنم جدی ام واقعا)

من تو بچگی خیلی سرکوفت شدم از اینکه با پسرا نباشم از همون بچگی منو ترسوندن از مردا 

حالا هر جایی میرم بهم پیشنهاد میدن از مرد زن دار و پسر مجرد(حالا قیافه م تعریفی نداره) پیج اینستاگراممو شخصی کردم که پسرا پیام ندن ولی خب تو خیابون تو مهمونی بازم پیشنهاد میدن حالم از خودم بهم میخوره با اینکه من اصلا باهاشون حرفم نمیزنم 

واسه همین موضوعم رفتم پیش دکتر دکتره بهم پیشنهاد داد دکترو عوض کردم اون یکی هم پیشنهاد داد همش با خودم میگم نکنه من خرابم که اینا بهم پیشنهاد میدن نکنه من مشکل دارم افسردگی گرفتم هر شب میگم بمیرم بهتره مقصر منم واقعا؟من مشکل دارم که اینا پیشنهاد میدن؟

من تو رو به همون رویاها بخشیدمت🕊️

خب ب دختر پیشنهاد میدن دیگه خیلی عادیه این موضوع

بنظرت طرز فکرتو عوض کن

تو جامعه زندگی میکنی هرروز ممکنه بهت پیشنهاد بدن این دلیل بر بد بود یا خراب بودن تو نیست

کرد هستم یه کرد باغیرت❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتماد به نفس نداری توی برخورد با آقایون بی دست و پا نشون می دی که به طمع می ندازه خیلیا رو. 

باید محکم و با اعتماد به نفس باشی. این طوری نباشی فکر می کنن به خودت شک داری و به فکر سو استفاده می افتن. 

پیش دکتر خانوم برو مشکلت رو حل میکنه

❤️💚💙تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی،تا شب نرود صبح پدیدار نباشد...💚💙❤️کاربر قدیمی ام ولی به علت زدن حرف حق بارها ترکیدم😁🙄زیاد ریپلای نکنین منو، چون عقاید خودمو دارم و ممکنه با۹۰ درصد خانومای اینجا همفکر نباشم،پس بزار هر کی نظرش رو بگه و بره🥰🤗(آقاااااایون بیکار و خاله زنکی که توی نی نی سایت هستن درخواست دوستی ندن)😠😒(((خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید😜🥰)) راستییییی دخترا از اونی که میگفت نمیتونم بدون تو زندگی کنم چه خبر؟!😂همدیگه رودوس داشتین و به اجبار از هم جدا شدین؟! خدمتتون عرض کنم که یکیتون دروغگوی حرفه ایه!!       عکس پروفایل خودمم قشنگا🎀