2777
2789

اونقدر احساسات متناقضی رو دارم تجربه میکنم... که زبانم از بیان اون قاصر هست.

غم و شادی به طور همزمان در شدید ترین حالت ممکن همه وجود من رو در بر میگیره... دخترم رو در آغوش میگیرم و هق هق گریه میکنم برای مادرم.........

دخترم مادرم هم هست... همه محبتی که اگر مادر بود در حقم داشت رو در چهره دخترم میبینم...

عرق در گذشته میشم و زمان حال برام غریب هست... ناباورانه به چهره اش نگاه میکنم و سجده میکنم به درگاه خدا.

توی بغلم میگیرمش و اونو نفس میکشم و بهش میگم برای همه آنهایی که مثل من در آرزوی داشتن بچه هستن دعا کن...

الهی به حق این اذان که با آخرین تاپیکم همراه شد، خداوند دامن همه منتظرت رو سبز کنه و چراغ خونشون به وجود یک فرشته روشن بشه. الهی آمین

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام

مبارکه

ما اول باید ازدواج کنیم بعد سبزدامن بشیم

هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم واقعا حق داری، خدا مادر مهربونت رو به آسمونها برد ، چون مادرت فرشته ای بود آسمونی، حالا خدا از روح زیبای خودش دختری بهت بخشیده که معنای زیبایی هاست🌹

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
عزیزم واقعا حق داری، خدا مادر مهربونت رو به آسمونها برد ، چون مادرت فرشته ای بود آسمونی، حالا خدا از ...

ممنونم عزیزم از کلام و دعای قشنگت . خدا حفظ کنه عزیزان شما رو 🌹🌹🌹

عزیزم من چند ماهه پیش قصه ای وی اف مثبت شما رو خونده بودم و اینکه پسرتون فوت شد خیلی ناراحت شدم اما الان خوشحالم و تبریک میگم بخاطر دخترتون انشالله همیشه در آرامش باشید 

الان یه دختر شش ساله دارم که با بار اول باردار شدم ولی از ۴سالگی دخترم اقدام کردم و بچه دار نشدم با اینکه هر دو تامون  سالم هستیم الان منم ۳۷سالمه خیلی غصه میخورم مادر پیری هستم ولی بخاطر دخترم قدم توی راه ای وی اف گذاشتم تازه اگه قبول کنن میخوام دوقلو باشن😂

خودم خواهر نداشتم دلم می‌خواد دو قلو دختر بیارم بعدها دخترم تنها نباشه 

برای منم دعا کنین انشالله اینماه میرم برای انتقال

عزیزم من چند ماهه پیش قصه ای وی اف مثبت شما رو خونده بودم و اینکه پسرتون فوت شد خیلی ناراحت شدم اما ...

به امید خدا. انشاالله بیای خبر بارداریتو تاپیک بزنی

سلام عزیزم. تاپیکات رو با گریه خوندم😭 خدامادرتو قرین رحمت کنه  و دخترتو برات حفظ کنه. برامنم ...

سلام عزیز دلم. ممنونم از دعای خیرت. ان شاالله ان شاالله به حق معصومیت این فرشته نازی که روی پام هست خدا عوض غصه هات، یه بچه ناز و سالم و عاقبت بخیر بهت ببخشه. الهی آمین

واای عزیزم میخوام آی وی اف کنم،از تاپیک آی وی افت همراهت بودم اولش چقدر برات خوشحال شدم،بعد غمگین تر و غمگین تر،چه صبری خدا بهت داده دختر،خدا دخترتو بهت ببخشه انشالله همیشه صحیح و سلامت باشه

برای سلامتی همه پدر و مادرها صلوات🌷🌹
واای عزیزم میخوام آی وی اف کنم،از تاپیک آی وی افت همراهت بودم اولش چقدر برات خوشحال شدم،بعد غمگین تر ...

ممنونم عزیزم. ان شاالله خدا دامن شما رو هم سبز کنه

سلام عزیزم😊خییلی برات خوشحال شدم💜 منم بعد از صد روز پر از استرس و وحشت ازدست دادن بالاخره دخترم ر ...

سلام عزیزم. چشمت روشن. خوشنام و عاقبت بخیر باشه ان شاالله زیر سایه پدر و مادر