2777
2789
عنوان

راهنمایی به منه بینوا😃

84 بازدید | 9 پست

سلام خانما

من متاهل هستم و‌خواهری دارم ۳ سال کوچکتر 

ایشون خیلی رک و تند خو البته مهربان

طوری ک در خانواده حرفش خیلی قبول دارن و کسی عیچ وقت جرات نکرده بگه بالا چشمت ابرو و اگرم بگه جر...وا جر میشه

سوالم اینه

از وقتی ازدواج کردم هیچ وقت تماسی از ایشون نداشتم همیشه من تماس گرفتم پیگیر بودم و این خستم کرده

در مل شخصیتی دارن که جایی هستن که حالشون خوبه مثلا اگر با دوس پسرش دعواش شه با ما امیه اگر نه کلا نیست

بارهاهم سر این اقا با من بحث داشته قهر بوده با اینک ب گفته تعریفای خودش اقا خیلی اذیتش کرده یک هفته قهر میکنه برمیگرده من تا بخال ندیدم این اقا اذیت کنه فقط حرفای خواهرمو شنیدم

اینا مهم نیست چیزی که مهمه اهمیت زیاد من ب ایشونه و فرقی ک بین من ایشون هست مثلا میدونم حرفایی بهش گفته میشه که از سمت خاله فامیل هرکسی که جلو‌من گفته نمیشه مثلا قضیه ایو مادرم گفت خالم گفتن شاید من نمیخواستم این بدونه در صورتی ک خواهرم میدونست 

نمیدونم چیکار کننم دل چرکین نشم چون نمیشه همش ی طرفه باشه از سمت من

بزن تو دهنش 😎ی چپ و راست 

اگ همونموقعی زبون درازی کرد میخورد الان هار نمیشد 

ببخشید من بی ادبانشو گفتم ❤️

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

یک راهش این هست ک توقع نداشته باشی 

گرچه درک میکنم. ‌میدونم ناراحتی داره. اما‌متاسفانه بعضیا این مدلی هستن .نمیتونی همیشه غصه بخوری 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به مادرتون نگفتین چیزی ؟چرا ناراحتیتون و در یک گفتگوی صمیمانه ابراز نمی کنین به مادرتون ؟ خاله تون ر ...

مادرم از هواهرم حساب میبرن

و قضیه خالم رو هم به مادرم هم خواهرم گفتم ،گفتن بیخیال اهمیت نده حالا یچی گفت

تو جمعی هم بودیم که من و همسرم حضور داشتیم و خواهرم به هرکی میرسید میگفت خواهرم هستن و اصلا همسرمو معرفی نمیکرد

همسرم چیزی نگفتن ولی خیلی ناراحت شدن گفتن مگ تو مجردی ک تورو ب همه پسرا بدون من معرفی کرد

مادرم از هواهرم حساب میبرن و قضیه خالم رو هم به مادرم هم خواهرم گفتم ،گفتن بیخیال اهمیت نده حالا یچ ...

عجب خواهری ،والا راستش مادرتون باید مدیریت کنن شرایط و از دست شما کاری برنمیاد عزیزم ، ولی اگه کلی نظر منو میخوای من اینجا بارها و بارها به خیلی ها گفتم حرفها و فکرایی که آزارتون میدن و بریزین دور واقعا به فکر خودتون و زندگی خودتون و شوهرتون باشین اجازه ندین مسائل بیرونی خانوادتون روی خانوادتون اثر بزاره آدما وقتی ازدواج میکنن به اصطلاح میگن خانواده تشکیل میدن خانواده شما الان همسرتون و فرزندانتون هستن بقیه جدای از کانون خانواده هستن حتی پدر و مادرتون نباید اجازه بدین چیزی و یا کسی روی کانون خانواده شما اثر بزاره اگه شما ناراحت باشید قطعا این ناراحتی شما روی بقیه اعضا هم اثر میزاره 

عجب خواهری ،والا راستش مادرتون باید مدیریت کنن شرایط و از دست شما کاری برنمیاد عزیزم ، ولی اگه کلی ن ...

درست میگیبه نظر شما رابطرو محدود تر کنن باهاشون بهتره؟

پس من بعد به خودت قول بده که قوی باشی تمرکزت و بزار روی خانوادت ، و بهتر کردن حال خودت ، قوی باش برو کلاس عزیزم ورزش ، کلاس هنری و ... دوستای جدید پیدا کن ، و سعی کن کنار همسرت روزهای خوبی و بگذرونی مطمئن باش اونام کم کم از رفتارشون پشیمون میشن