2777
2789
عنوان

بارداری.شما بودید چی میکردید؟

197 بازدید | 21 پست

خانما من ۲۸ سالمه ۵ ساله ازدواج کردم حس میکنم وجود بچه کم کم تو زندگیمون نیازه...از طرفی رحمم زخم داره تحت کنترله دارویی براش مصرف نمیکنم .یه مدته تو فکرمه دندوامو ارتودنسی کنم تو اعتماد به نفسم خیلی تاثیر گذاشته...نمیدونم چی کنم واقعا...از طرفی میترسم بخاطر زخمم اگه دیر بشه واسه بچه به مشکل بخوریم از طرفی ام واقعا دندونام رفته رو اعصابم اینم بگم بدن ضعیفی دارم و اگه وسط ارتودنسی حامله بشم قطعا دندونام داغون میشه...شما اگه شرایط منو داشتید چی میکردید 

ممنون میشم واقا اگه جواب بده چون نیاز دارم به راهنماییتون

خدایاشکرت...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول دندونام درست میکردم اگه واجب بود و همینطور زخم دهانه رحم حتی اگه بچه هم نمیخوای دنبال درمانش برو

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!

بچه 

ارتودنسی بعد از بچه 

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی🤍دعا کن مادر بشم 8 ساله که منتظرم      خدایا میشه بغلمو با دستات پر کنی ؟ آخه میگن : دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولدشدس🥺                                                                      انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛        رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُرّیَّهً طَیِّبه اِنَّکَ سَمیعُ الدُعا رَبِّ لا تَذِرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین.               

ارتودنسی به حاملگی ربط داره مگه؟

حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟          ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونه‌ست برای تو دوستِ من   بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه   یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه    اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم   

عزیزم ارتدنسی و بارداری تداخلی باهم نداره،فقط مراقبت میخاد و ربطی ب ضعف بدنی نداره،ارتدنسی و انجام بده تا ماهای اولی ک درد داره و از خوراک میفتی بگذره بعد اقدام کن برا بارداری

مسواک مرتب بزنی و قرص کلسیم بخوری ن دندونت مشکل پیدا میکنه نه بچه اسیب میبینه

من اول بچه میارم بعد دندونامو درست میکردم

اخه میگن سخته با وجود بچه میشه دیگه اونموقع؟من تو زندگی دست تنهام مامان یا خواهر ندارم ک بچمو تو نگهداری کمک کنه

خدایاشکرت...
اول دندونام درست میکردم اگه واجب بود و همینطور زخم دهانه رحم حتی اگه بچه هم نمیخوای دنبال درمانش برو

زخمم تحت نظر دکتره میگه چیزی نیس کولپو هم شدم 

ولی خب نگرانم چون بالاخره زخمه دیگه

دندونامم از نظر پوسیدگی کامل درست کردم فقط جراحی دوتا عقل مونده فقط واسه زیبایی میخام اوکی بشن

خدایاشکرت...
دندون هاتو درست کن ک خرابی نداشته باشه بعد بچه ارتودنسی میکنی

خرابیاشو درست کردم میترسم با وجود بچه دیگه نتونم برم سراغش پشیمون بشم اخه من کمکی هم ندارم ک تو نگهداری بچه کنارم باشه

خدایاشکرت...