2789

چند سال پیش پدرم خودش خونه مون رو زد زمین و یه آپارتمان پنج واحدی ساخت یکیشو هدیه داد به من وقتی به شوهرم گفتم استقبال کرد و طلاهامو فروختم و تجهیزش کردیم البته فقط طلا نبود شوهرم هم خودش از حقوقش بخشیشو میداداواسط تجهیز یهوشوهرم پشیمون میشد از تجهیز به هزار و یک دلیل ولی بازم ادامه میداد 

حالا اصلا تمایل نداره بریم اونجا یه بار میگه بچه کوچیک داریم نمیشه چون مامانم اینا رو دوس داره ممکنه اونا رو عاجز کنه یه بار میگه خونه کوچیکه یه بار میگه محلشو دوس ندارم 

وقتی هم میگم چرا تجهیزش کردی خب میگه اشتباه کردم

از طرفی مامانم اینا میگن این خونه رو بهت دادیم واسه پشتیبانیت هر موقع دوس داشتی بیا 

نمیدونم چیکار کنم نمیشه که خونه همین جوری چند سال بیفته خالی اونجا

شمابودید چیکار میکردین؟

اها اینم بگم الان خونه ای که داریم زندگی میکنیم مادرشوهرم زده به نام همسرم فقط قدیمه و آسانسور نداره ولی بقیه چیزاش خوبه

🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد🌷

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بگو‌بریم یه مدت اونجا زندگی کنیم خونه ای ک الان توسیمو بدیم اجاره 

به هرحال وسایل اونجا رو تازه تجهیز کردین حیف میشه اگه استفاده نکنید 

بگو‌خونه فرار نمیکنه هروقت نخواستیم یا دیدیم اذیت میشیم جا به جا میشیم

بیاین باهم مهربون باشیم... این روزا حال یه ایران بده :') 
نمیشه عزیزم اول اینکه نو هست همه چیزاش بعدم خصوصی هست داداشم روبه روم هست

خب باشه چ کار به داداشت دارن بدین رهن از اونورم با مستاجر شرط کنین که خونه آسیب نبینه دیگه خونوادت هم هستن حواسشون به خونه هست

شاید انتظار داشته خونه به شخص همسرت هدیه داده بشه و ازینکه بنام شماست ناراحته، یا اگه به حرف خانوادشه توی گوشش خوندن که خرج خونه زنت داری میکنی و…. 

البته باید بیشتر درباره شخصیت و خانواده اش توضیح بدی

شاید انتظار داشته خونه به شخص همسرت هدیه داده بشه و ازینکه بنام شماست ناراحته، یا اگه به حرف خانوادش ...

نه خانوادش خوب هست مادرشوهرم از خداش هست من برم اونجا علت اصلیش اینه که از خانواده من خوشش نمیاد حالا بی دلیل

🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد🌷