2777
2789
عنوان

آمپول سینال اف برای مرد

2590 بازدید | 14 پست

بچها سلام دکتر برا شوهرم نوشته هرکی اطلاعاتی داره راهنماییم کنه. بعد نوشتن زیر جلدی ینی کجا بزنه دیدم خانوما تو ناف میزنن ولی مردارو نمیدونم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه مرد نشنیدم،من میزدم عضلانی باید دکترت بهت بگه  روش نوشته زیر جلدی ولی من دکترم گفت عضلانی ...

پس باید ببریم دکتری ک نوشته؟ چیزی نگف فقط گف بزنین تا دوماه آزمایش بده بیارین 

پس باید ببریم دکتری ک نوشته؟ چیزی نگف فقط گف بزنین تا دوماه آزمایش بده بیارین 

مال منکه میگفت من واسه حامله شدن و تخمک و اینا میزدم دکترم خودش مینوشت تو نسخه که باید چن سی سی بزنه و عضلانی باشه

مال منکه میگفت من واسه حامله شدن و تخمک و اینا میزدم دکترم خودش مینوشت تو نسخه که باید چن سی سی بزنه ...

من چون برا شوهرم نوشت تعجب کردم فک کردم فقط برا خانومایی ک تو پروسه آی وی اف هستن تجویز میکنن

اسپرمش مشکل داره تحرک و مورفولوژی صفر 

مورفولوژی و تحرک اسپرم به تغذیه هم ربط داره،و یخ روی بیصه ها خیلی کمک میکنه،شوهر منم اسپرم مرده هاش خیلی بیشتر بود یخ میزاشت روی بیضه هاش خیلی تاثیر داشت،نخود و گوجه کبابی هم عالیه نخود و کشمش هم خوبه بزنین تو نت تحقیق کنین تغذیشو چیزایی بهش بده واسه اسپرم خوبه

سلام عزیزم من شوهرم تقریبا 2 ماهه میزنه  نه برعکس شوهرم بهتر شده

سلام از این تایپیک برا چند وقت پیشه یه سوال داشتم شما با این دارو نتیجه گرفتین؟ بچه دار شدی مشکل شوهرت حل شد؟