2777
2789
عنوان

بچه ها در مورد اهنگ یکشنبه غمگینه چیزی میدونید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1502 بازدید | 42 پست
هرسه به نحوی کشته میشن مرگشون طبیعی نبود 

پناه میبرم به خدا یا الله😶😶😶🖤

چیکوی مامان،من همیشه به یادت میمونم پسر قند عسلم🙂:)ببخشید که نتونستم برات مامان خوبی باشم.خیلی دوستت دارما🐣🫂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک میکنم برا کسی ک عزیزش واز دست داده باشع توغمش باشه حس خودکشی القا کنه  

با اینکه احتمال داره باهاش خودشونو بکشن بازم تو نت هست😶😶😶😶

چیکوی مامان،من همیشه به یادت میمونم پسر قند عسلم🙂:)ببخشید که نتونستم برات مامان خوبی باشم.خیلی دوستت دارما🐣🫂

پیشنهاد میکنم ببینی داستان محشره حرف نداره 

اتفاقا دنبال چیزای ترسناکم فردا میرم دان کنم  تو روز روشن ببینم😂😶

اتفاقا دنبال چیزای ترسناکم فردا میرم دان کنم  تو روز روشن ببینم😂😶

اصلا ترسناک نیست که دختر عاشقانه اس اشکت درمیاد

بخاطر اسمم منو ریپلای نکن من اصلا جاری ندارم...هر اسمی زدم برای کاربریم قبول نکرد از 

جلو خانوادات گوش کن اگ خواستی خودتو بکشی جلوتو بگیرن😂😂😂😶😶

باشه😂💔

بعد از فوتبال انشالله😁🤐

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

یه همچین چیزی شنیده بودم ولی اسمشو نمیدونم ...

رپ  ام پی تری بود فک کنممم اگ‌اشتباه نکنم 

باشه😂💔 بعد از فوتبال انشالله😁🤐

😂😂ک اگ خود کشی ام‌کردی فوتبالو از دست نداده باشی 

😂😂ک اگ خود کشی ام‌کردی فوتبالو از دست نداده باشی 

ن ک اگه برد فرداش تعطیل بشه نیازی ب خودکشی ندارم😁😂😐💔

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

ن ک اگه برد فرداش تعطیل بشه نیازی ب خودکشی ندارم😁😂😐💔

افرین ب هوشت😂🤝