2777
2789
عنوان

بچه ها در مورد اهنگ یکشنبه غمگینه چیزی میدونید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1502 بازدید | 42 پست
شنیدم چیزی نشد😄

🤣فک‌کنم این ماجرا ها رو ایرانیا تاثیر نداره😂

چیکوی مامان،من همیشه به یادت میمونم پسر قند عسلم🙂:)ببخشید که نتونستم برات مامان خوبی باشم.خیلی دوستت دارما🐣🫂

نری خودتو بکشی حالا😂

اتفاقاً واسه همین رفتم گوش کنم آخره شبه ترسیدم ایشالله فردا😂🤐💔🚬

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای من ایتقدر ترسوعم جرئت نکردم تا تهش گوش کنم اللنم دارم اهنگ شادگوش میدم بشوره ببره🤣🤣

نه آخه ترس نداره ...من سه تا نسخه اشو گوش دادم اصلا یه حس قشنگی میگیرم ازش به خصوص نسخه ی اصلیش که مجارستانیه ،حس خودکشی نداشتم تا حالا ...کلا اون دوران به شدت مستعد بوده این احساس ناامیدی (الانم تو کشورمون کم نیست ولی فکر نکنم به اون شدت باشه  )

الان میرم گوش میدم،پروفم نازه؟عاشقشم 

منم عاشق گربه هااام😍😍

چیکوی مامان،من همیشه به یادت میمونم پسر قند عسلم🙂:)ببخشید که نتونستم برات مامان خوبی باشم.خیلی دوستت دارما🐣🫂

فیلمش رو دیدم بی نظیره

کسی ک‌عاشقش بود میمیره یا  ولش میکنه میره !؟

نه آخه ترس نداره ...من سه تا نسخه اشو گوش دادم اصلا یه حس قشنگی میگیرم ازش به خصوص نسخه ی اصلیش که م ...

ولی اخه هنوزم نمیتونم باور کنم چطوری با ی اهنگ خودشونو کشتن؛/

منم شنیدم و به نظرم واقعیه  فیلمشم به شدت غمگینه

اخی خب تو که حس میکنی واقعیه نبین😪😪

اتفاقاً واسه همین رفتم گوش کنم آخره شبه ترسیدم ایشالله فردا😂🤐💔🚬

جلو خانوادات گوش کن اگ خواستی خودتو بکشی جلوتو بگیرن😂😂😂😶😶

منم ...شاید چون تجربه ی اونا رو نداشتیم ایتجوری هستیم ،برا منم قابل درک نیستن 

تازه ی اهنگ دیگ ام گفته بود که توی اون از صداهای ناله کسی که داشتن میکشتنش استفاده شده و ی جورایی طلسم شده اونو حس کنم واقعیه