2777
2789
عنوان

Ivf

594 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها

والا من هرچی میپرسم اصولا بی جواب میمونه

حتما باید داستان های خاله زنک باشه تا ریپ بخوره و جواب داده شه؟🥺

دوستان من توسیکل ای وی افم میشه راهنماییم کنین؟

قرص ملاتونین سرخود بخورم ممکنه بد باشه؟شنیدم خوبه کسی می‌تونه کمکی کنه،خواهشا برای اینکه تعداد تخمکا بیشتر باشه راهنمایی دارین بهم بگین من با دلی که شکسته براتون دعا میکنم 

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀
سلام اهل کجایین شما ببخشیدا البته جسارتا

تهران 

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرص ملاتونین نمیدونم سر خود دارو مصرف نکن رو تخمکات اثر نزاره  برا تقویت تخمدانات وتعدادشون عسل سیاهدانه  وعسل دارچین صبحانه ارده وسه شیره  هفته ای یه بار هم پیاز داخل روغن زیتون تفت بده به تخم مرغ محلی بریز داخلش خودت وهمسرت بخورید مغزیجاتم بگیرید هردوتا بخورید وخرمای فراوان 

قرص ملاتونین نمیدونم سر خود دارو مصرف نکن رو تخمکات اثر نزاره  برا تقویت تخمدانات وتعدادشون عسل ...

مرسی عزیزدلم 🥰🥰🥰♥️ انشاالله هرچی از خدا میخواین بهتون بده 

دکتر خودش با واسه زیاد شدن فولیکولات دارو میده

امپول داده میزنم گفتم در کنارش چیکار کنم،اونایی که نتیجه گرفتن بگن

امپول داده میزنم گفتم در کنارش چیکار کنم،اونایی که نتیجه گرفتن بگن

عزیزم منم مثل شما آی وی اف کردم،در کنارش کار خاصی نیست انجام بدی دیگه بستگی داره فولیکولات چندتا باشه و چندتا تخمک بشه

تاحالا iui شدی قبل از ivf؟

نه اولین باره کلا 

عزیزم منم مثل شما آی وی اف کردم،در کنارش کار خاصی نیست انجام بدی دیگه بستگی داره فولیکولات چندتا باش ...

مرسی عزیزدلم ♥️🥰♥️

قبل از ivf چند بار iui میکنن معمولا  من خودم قرار بود ivfشم که منو اول iui کرد اول

من وضعم خراب بود 🥺

برام دعا کنین دوست قشنگمم