2777
2789

اختلاف سنیشون سه ساله دخترم دوسالشه و داداشم پنج 

هروقت میرم خونه مامانم اینا وحشناک باهم دعوا میکنن حالا دخترم خونه خودم ارومه با بقیه بچه ها هم راحت بازی میکنه ولی از شانس بد من هروقت میرم خونه مامانم اینا از همون لحظه اول شروع میکنن دیگه میگم زودی برگردم اوندفعه دخترمبا اسباب بازی زده بود به دماغ داداشم ترک برداشته بود

نمیدونم چکار کنم ک باهم خوب بشن

چه بامزه دایی و خواهر زاده 

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دردم گرفت طفلی داداشت چقدر خشنه دخترت 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

اینا که خوبن. من داداش ۲۳ ساله ام سر به سر بچه هام میذاره اذیتشون میکنه😑😬

داداشت الان انگار براش هوو اومده. دخترت شده مثل بچه دوم که با اولی شیر به شیر هستن. باید بینشون باشید دیگه

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.