2777
2789
عنوان

سوال زنانه

295 بازدید | 16 پست

سلام دوستان ببخشید واقعا عذر میخوام که این سوالو اینجا میپرسم

مدتی هستش که همش احساس میکنم که با اینکه تازه دستشویی رفتم ولی هنوزم باقی مونده .دقیقا نمیدونم ادراره یا نه ولی خیلی رقیقه و لباس زیرم خیسه .طوری هم هستش که بعد از ادرار و چند ثانیه بعد این مایع به طور خیلی واضح میاد

خسته شدم واقعا کسی تجربه ی مشابه به منو داشته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه احساس سوزش ندارم اصلا

من خودم عفونت داشتم و سوزش . اینجوری شدع بودم یه جوری شده بود که نوار میذاشتم چون خیلی دردناک بود .پدر م دراومد ینی . زودتر پیگیری کن من اوایل اهمیت ندادم چندماه بعدش رحمم عفونت کرد زد کل بدنم عفونت کرد نابود شدم ینی . سوزش .بی حالی. کلیه درد. تب شدید. احساس خفگی وووو. حتما برو دکتر زنان و ازمایش لطفا

سلامتی و ظهور آقا امام زمان(عج) صلوات💚 به زودی تیکر بارداری میزنم 😍 ۱۹مرداد۱۴۰۲ 
من خودم عفونت داشتم و سوزش . اینجوری شدع بودم یه جوری شده بود که نوار میذاشتم چون خیلی دردناک بود .پ ...

نه اینا رو ندارم ولی همش احساس میکنم باید برم دستشویی .و اینکه احتمال میدم این مایع اصلا از مجرای ادراری نباشه که نیست😶

حالا شما خوب شدین؟

نه اینا رو ندارم ولی همش احساس میکنم باید برم دستشویی .و اینکه احتمال میدم این مایع اصلا از مجرای اد ...

انشالا مشکلت جدی نباشه و خوب شی بزودی.

بعله من یک هفته هر ۱۲ ساعت پی نی سیلین زدم . قرص هم یه مدت مصرف کردم. حتی عفونت من رو شوهرمم تاثیر گذاشته بود و دارو میخورد . یادم رفت بگم من زخم داشتم پیگیر نشدم زخمم عفونت کردو اینجوری شدم. 

سلامتی و ظهور آقا امام زمان(عج) صلوات💚 به زودی تیکر بارداری میزنم 😍 ۱۹مرداد۱۴۰۲