2777
2789

پسر بزرگم ۱۱ سالشه،تا ۶ سالگی فقط کلمه مفهوم مامان بابا و آب بده رو تونست بگه،بقیه ی کلماتش نامفهوم و فضایی بود،از دو و نیم سالگی گفتار درمانیش شروع تا پنج سالگی و اصلا کمکی نشد،فقط گفتن که حافظش طوری هست که دو کلمه پشت سر هم رو یادش میره و گفتن تا سن بلوغ خودش خوب میشه،کلاس اول مجبور شدیم تکرار پایه کنیم،۷ سالگی یکم بهتر شد ولی جمله سازی اصلا نمیتونست،حتی ساده ترین جملات مثل بابا آب داد،میتونست بعد ما تکرار کنه بگه بابا آب ولی ادامش رو یادش میرفت،تا الان که کلاس پنجم هست،میتونه خیلی بهتر حرف بزنه ولی بازم جمله بندیش مشخص نیست چی به چیه و منظورش چیه و میبینه ما نمیفهمیم گریش میگیره😞

خواستم ازتون بپرسم کسی با چنین موردی برخورد داشته؟

دکتر یا مرکز خاصی هست بتونیم ببریم؟

درضمن پارسال دکتر مغز و اعصاب بردیم و نوار مغز و آزمایش داد هیچ مشکل خاصی نداشت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیز دلم......همینکه الان کلاس پنجم هست خیلی خوبه.....انشاالله خوب میشه و در آینده فرد موفقی میشه

قلبم به درد اومد گفتید وقتی متوجه حرفهاش نمیشید گریه میکنه😔😔😔

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️

آبجی جان فرزندتون مشکل ندارع و این تأخیر حرف زدن و فراموشی با چند ترفند سریعتر بحرف میاد ، گفتن کلمه و دادن پاداش ، دور از جون فرزندتون ، این یک روش ساده اما بسیار کارامد برای تسریع در انجام یک سری کارها از قبیل حرف زدن و یا انجام دادن حرکات آموزشی کودکان ، پرندگان و حیوانات هست 

عزیز دلم......همینکه الان کلاس پنجم هست خیلی خوبه.....انشاالله خوب میشه و در آینده فرد موفقی میشه ق ...

خیلی ممنون عزیزم

خودم دیگه اینقدر ناراحتش شدم که کم کم دارم عصبانی میشم 

بهش میگم مامان دیگه بزرگ شدی خودت دقت کن حرفی میزنی سواله یا توضیحه یا خاطرس

بله  هرسال قبل مدرسه میبریم اموزش پرورش معمولی و همینطور آموزش پرورش متفاوت  و همشونم می ...

حرف نمیزنه چطور سنجش قبول شده؟

ماشاا... بهش.پس هوشش خوبه.

نگفتن که ممکنه تو طیف باشه؟

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
آبجی جان فرزندتون مشکل ندارع و این تأخیر حرف زدن و فراموشی با چند ترفند سریعتر بحرف میاد ، گفتن کلمه ...

ممنون که براتون مهم بود و جواب دادین 

ولی اینا دیگه براش پیش پا افتادس اینقدر که انجام داده و حتی کلاسای اختلال یادگیریم گذاشتیمش حداقل فصلهارو یاد گرفت

خیلی ممنون 

بهتون قول میدم کامل خوب بشه چون خودم کشیدم همچین شرایطی واقعا برامون خود معجزه بود چون تمام تکنیک هاشون ذهنیه و یه روش کاملا متفاوت با روش های دیگه ست انشالله پسر شمام زودی خوب میشه ♥️