2777
2789

یه ارایشگر خیلی حرفه ای هست تو یه هفته هر لاینی رو اموزش میده زیاد میگیره ولی کارش خیلی خوبهههه

و تنهام نیستم چندنفریم ولی خیلی ریسکه اگه همه سرمایمو بزارم برای سالن و اموزش و وسایل کار و......

به نظرتون استارتشو بزنم؟چون تنها کاریه که بهش علاقه دارم ولی میترسم

و چه لاینی پردرآمدتره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید ریسک کنی.بعدش هم تلاش کنی ناامید نشی و دو سه سال حداقل با خوب و بد کار بسازی تا شناخته بشی و مشتری خودتو پیدا کنی. نباید زود منتظر کسب درامد و برگشت پولت باشی

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.
یعنی دوره های آموزشی رو رفتی ؟مدارکتون رو گرفتی؟ کدوم شهری؟

نه خیلی وقته دارم تحقیق میکنم که بیگدار به اب نزنم و یجایی اشتباه کنم و کسی که تو حرفه خودش بهترینه پیدا کنم که کردم تو مسابقات ترکیه مقام اورده و کارش خوبه

مشهد

باید ریسک کنی.بعدش هم تلاش کنی ناامید نشی و دو سه سال حداقل با خوب و بد کار بسازی تا شناخته بشی و مش ...

اهوم درسته منم عجولم 😂دلم میخاد همش سر یه سال اوکی شه ولی درسته باید صبور بود