2777
2789

پسرم ب شدت برا مسواک مقاومت میکنه...دکتر گفته باید مراقب باشم پوسیده نشن...امشب خیلی گریه کرد منم یکم باااش بداخلاقی کردم...دوباره برا پوشک بی قراری منم عصبی شدم داشتم بهش میگفتم برا همه کارات اذیتم میکنی...شوهر نامردم با داد از خواب بیدار شده بهم فحاشی میکنه...پسرم ترسید ساکت خوابید...قلبم داره میترکه...بچم با ناراحتی خوابید...

لعنت ب من مادر...حیف بچم برا من...

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم خونه بابامم‌.اذیت کرددعواش کردم.....خب واقعانمیکشم بعضی وقتا

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره گاهی پیش میاد 

همیشه ک نمیشه حال آدم عالی باشه بالاخره گاهی پیش میاد آدم کم حوصله باشه

اون بچه اش فردا یادش میره 

برای خودتون بیشتر زمان بذارید،درسته وقت طلاست ولی شما الماسید❤🌱

چند سالشه؟ قبل خواب باهاش بازی میکردی یکم

خمیر دندون ژله ای خوشمزه براش بگیر ک زبون و دهنش نسوزه 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

وا هیب نداره عزیزم بچه هست زود فراموش میکنه

توهم برای مسواک تشویقش کن مثلا اون مسواک برقی بچگونه هستاااا تو ددیجی کالا داره فک کنم ۲۰۰ و خورده باشه 

از اونا براش بخر

وااای دلم بچه کوچولو خواستتت کاش بشه ۱۰ سال دگ ک بچه دار شم

و خدایی که به شدت کافیست🌱