2777
2789
عنوان

چکار کنم؟ چجوری پس انداز کنم؟

529 بازدید | 12 پست

سلام

من مشکلم اینه که بابام یه زن صیغه ای داره و چندتا بچه ام ازش داره و کل پولشو خرج اونا میکنه. واسه خونه ما خرید نمیکنه هیچی نمیخره حتی اگه یک ماه هم چیزی برا خوردن نداشته باشیم میگه من پول ندارم کار کن خرج مامانتو خودتو بده.

منم شغلم ازاده درامد ثابت ماهیانه ندارم. هرچی کار میکنم باید برا خونه خرید کنم از طرفی میخوام ازدواج کنم و هزینه مراسما و جهیزیه و... که با خانواده دختره رو خودم باید جور کنم که جلو خانواده شوهرم حفظ ابرو بشه

تا الان حتی یدونه هزاری هم نتونستم پس انداز کنم. فقط یبار قسطی یه گردنبند طلا خریدم که از بس مامانم دلش میخواست از خجالت اب شدم. از اینکه نمیتونستم ذو تا بخرم یدونشو بهش بدم. همش حسرت میخورد که وقتی جوون بوده طلا داشته و همشو بخاطر بابام فروخته..‌و میگفت اگه درامد داشتم میخریدم برا خودم...

منم عذاب وجدان‌ گرفتم رفتم فروختمش. الان تصمیم گرفتم پس انداز کنم در ماه یه مقداری. یه مقداری هم برا خرج خونه کنار بزارم. اما مشکلم اینه که چجوری پس انداز کنم که خانوادم ناراحت نشن. چون بفهمن پس انداز کردمو بهشون ندادم باهام اخم‌ میکنن و ناراحت میشن. مامانم مبگه طلا بخر برا خودت. ولی وقتی میخرم توقع داره براش خریده باشم و از طرزرفتارش باهام دلم میشکنه

از پدرتون میتونین درخواست نفقه کنین .. نمیشه هیچ هزینه ای نکنه ک

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از پدرتون میتونین درخواست نفقه کنین .. نمیشه هیچ هزینه ای نکنه ک

اصلا هیچی نمیخره. بازنشسته شده میگه حقوقم اندازه خرج ماشینمه نمیتونم برا خونه خرید کتم. همیشه هم میگه ندارم. تا پول بیمه ماشینشم میگه تو باید بهم بدی

لزومی نداره چیزی میخری بقیه خبردار بشن

همون طلای بدون اجرت بخر یا سکه(مثلاً پارسیان بگیر چندتا شد بفروش ربع سکه بگیر)

شما داری برای رفاه خودت و اونا کار میکنی در صورتی که وظیفه ای نداری پس عذاب وجدان نگیر

برای کمک خرج هم از طریق دادگاه از پدرت درخواست نفقه برای مادرت بکن درست میشه

یارانه میگیرین؟ به حساب کی میره؟ 

خدایا پسرامو در پناه خودت حفظ کن
اصلا هیچی نمیخره. بازنشسته شده میگه حقوقم اندازه خرج ماشینمه نمیتونم برا خونه خرید کتم. همیشه هم میگ ...

عجبااا .. زن دوم گرفتنشون چی بود .. میشستن سرجاشون پ

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
لزومی نداره چیزی میخری بقیه خبردار بشن همون طلای بدون اجرت بخر یا سکه(مثلاً پارسیان بگیر چندتا شد ب ...

یارانه بحساب مامانم میاد هر ماه که یه تومنه همونم برا کرایه ماشین داداش کوچیکم میدادیم کع بتونه بره مدرسه. ولی این ماه میگن یارانه قطع شده دیگه یارانه نمیخوان بدن کالا کارته فکر کنم. بابامم میگه من ندارم کرایه ماشین داداشتو بدم ترک تحصیل کنه. دیگه مجبورم خودم جور کنم براش. اول دبیرستانه چون روستایمم راه دوره باید با ماشین بره بیاد

چرا اینقدر ساده ای تو چراااا خو چرا گردنبند و قایم نکردی بردی فروختی من الان تو گاو صندوق خونه مامانم دست کم پنجاه مبلیون طلا دارم که هیچکس حتی شوهرمم نمیدونه طلا بخر خورد خورد قایم کن یواشکی پس انداز کن