سلام
من مشکلم اینه که بابام یه زن صیغه ای داره و چندتا بچه ام ازش داره و کل پولشو خرج اونا میکنه. واسه خونه ما خرید نمیکنه هیچی نمیخره حتی اگه یک ماه هم چیزی برا خوردن نداشته باشیم میگه من پول ندارم کار کن خرج مامانتو خودتو بده.
منم شغلم ازاده درامد ثابت ماهیانه ندارم. هرچی کار میکنم باید برا خونه خرید کنم از طرفی میخوام ازدواج کنم و هزینه مراسما و جهیزیه و... که با خانواده دختره رو خودم باید جور کنم که جلو خانواده شوهرم حفظ ابرو بشه
تا الان حتی یدونه هزاری هم نتونستم پس انداز کنم. فقط یبار قسطی یه گردنبند طلا خریدم که از بس مامانم دلش میخواست از خجالت اب شدم. از اینکه نمیتونستم ذو تا بخرم یدونشو بهش بدم. همش حسرت میخورد که وقتی جوون بوده طلا داشته و همشو بخاطر بابام فروخته..و میگفت اگه درامد داشتم میخریدم برا خودم...
منم عذاب وجدان گرفتم رفتم فروختمش. الان تصمیم گرفتم پس انداز کنم در ماه یه مقداری. یه مقداری هم برا خرج خونه کنار بزارم. اما مشکلم اینه که چجوری پس انداز کنم که خانوادم ناراحت نشن. چون بفهمن پس انداز کردمو بهشون ندادم باهام اخم میکنن و ناراحت میشن. مامانم مبگه طلا بخر برا خودت. ولی وقتی میخرم توقع داره براش خریده باشم و از طرزرفتارش باهام دلم میشکنه