2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی ببخشید نتونستم تایپک بزنم.بچه ها اینجا کسی میدونه دانشجوی مهمان چیه دانشجوی انتقالی چیه؟؟

دانشجو مهمان واسه یکی دو ترم میاد دانشگاه دیگه ب عنوان مهمان و بعد از دو ترم برمیگرده دانشگاه اولی

انتقالی گرفته کسیه ک کلا میاد دانشگاه دیگه و همون دانشگاه درسشو میخونه ولی مدرکش واسه دانشگاه اولی

اسی ببخشید نتونستم تایپک بزنم.بچه ها اینجا کسی میدونه دانشجوی مهمان چیه دانشجوی انتقالی چیه؟؟

مهمان یعنی دانشگاه اصلیت همونیه که از اول اوردی ..و فقط ی مدت کوتاه میری دانشگاه دیگه میخونی

انتقالی یعنی کامل دانشگاه تو عوض کنی

طُ آن شعری که من جایی نمی خوانم (= میشه برام ی صلوات بفرستید!¿°•♡•° حال دلم این روزا خوب نیست