skarbarninisitesss مدیر عضویت: 1396/03/19 تعداد پست: 2276 عنوان قطع شدن ناگهانی کلیه علایم بارداری😢 | مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 20 پست از دیشب همه علایمم مث درد سینه تهوع بی اشتهایی حساسیت به بو و …ناگهان قطع شده خیلی نگرانم اخرین سونوم پنجشنبه بود گفت شش هفته و یک روز و قلب هم بود دوشب پیش تب کردم از دیشب هم علایمم کامل قطع شدن کسی بوده تجربه ای داشته باشه؟دوباره سونو کنم؟ممکنه قلبش وایساده باشه؟ ترک هستم و بهش افتخار میکنم😎 1401/09/07 | 22:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نرگس۱۴ عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 195 دوقتمون گقت قلبش میزده هااا نوشتن زیر ۲۰ هفته نمیشه با گوشی شنید
pichak2000 عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 2213 اخه همه حس هام رفته مطمئنم نیستش😔 اینجوری نگو،، خب فردا برو سونو ک از نگرانی دربیای
مهلابانوووو عضویت: 1399/01/10 تعداد پست: 2011 توی همین هفته های اول؟اخه کامل رفته نه اینکه کم شده باشه اصلا سبک شدم هیچی حس نمیکنم منم الان ۱۹هفته هسم گاهی فک میکنم واقعا حاملم یانن حرکتی ن چیزی ن شکمم بزرگ شده هیچکمر درد دارم فقط دوروزه اونم خفیف طبیعیه عزیزم نگران نباش گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️
skarbarninisitesss مدیر استارتر عضویت: 1396/03/19 تعداد پست: 2276 منم الان ۱۹هفته هسم گاهی فک میکنم واقعا حاملم یان ن حرکتی ن چیزی ن شکمم بزرگ شده هیچ کمر درد دارم ... خی من هفته های اول هستم یهو. همش رفته ترک هستم و بهش افتخار میکنم😎
مهلابانوووو عضویت: 1399/01/10 تعداد پست: 2011 توی همین هفته های اول؟اخه کامل رفته نه اینکه کم شده باشه اصلا سبک شدم هیچی حس نمیکنم ناگفتهنمانددوسهرروزه بهترشدممنتوی ۴ماه اول۹ کیلووو وزنم کم شدبخاطر ویارواسترسالبته بارداریمم شرایطش خیلی سخت وخاصه وفقط کمک خدا بوده وبس تاالان ک نصف راه شدم بقیشم ان شاالله کمک خدا ولطف خدا ودست خدا پشتم باشه وبگذره گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️
مهلابانوووو عضویت: 1399/01/10 تعداد پست: 2011 خی من هفته های اول هستم یهو. همش رفته نگرانی الانت کاری رو از پیش نمیبره فردا برو سونو اگ خیلی نگرانی اگ ن ک هیچ برو بهداشت ببین چی میگنمنم دقیقا همینو پرسیدم چندروز قبل همه گفتن تا درد ولکه بینی وخونریزی نداشته باشی یعنی طبیعی هس همه چی گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️