2777
2789

نگاه کنین بچه ها دی واسه وقتی خوبه که انتخاب رشته داشته باشه بری دانشگاه ولی امسال چون ازمایشیه مسلما اکثرن روی تیر حساب باز میکنن

بخدا قسم ایندفعه کاربریم رو بترکونین حلالتون نمیکنم  این چهارمیه...مرسی اه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشاور بگیر

نمیدونم مشاور خوب کجا گیر بیارم

تو دو تن هستی! یکی بیدار در ظلمت و دیگری خفته در نور☯️ هرگز اجازه نده تنهاییت استاندارد هات رو پایین بیاره🪄 انسانی که با یک کتاب، شعر، متن، آهنگ یا حتی یک فنجان چای و قهوه حالش خوب می‌شود؛ هیچ‌کس در برابر او پیروز نمی‌شود، حتی زندگی در مقابل او زانو می‌زند❤️ محکوم به امید محو راهی، میری تا پای حرفت باشی؛ من هنوز زندم شده باشه تنها من هنوزم این بازی به من میاد هنوز زندم به امید فردا🌊 
عمومیات چطورن؟ من ادبیات ۱۷.۵ عربی ۱۸.۷۵ زبان ۱۹ دینی ۲۰ تصمیم ندارم ترمیم کنم کلا چون هدفم کنکور زب ...

من امتحانات نهایی رو افتضاح دادم همشون یا ده یا دوازده یا چهارده اون سالی ک امتحان داشتم یه اتفاقی واسم افتاد فقد خوندم ک پاس بشم نمره واسم مهم نبود

رشتت چیه من میتونم بهت معرفی کنم بعد سه سال تجربه مشاور گرفتن بهترینشو میشناسم

رشتم انسانی 

تو دو تن هستی! یکی بیدار در ظلمت و دیگری خفته در نور☯️ هرگز اجازه نده تنهاییت استاندارد هات رو پایین بیاره🪄 انسانی که با یک کتاب، شعر، متن، آهنگ یا حتی یک فنجان چای و قهوه حالش خوب می‌شود؛ هیچ‌کس در برابر او پیروز نمی‌شود، حتی زندگی در مقابل او زانو می‌زند❤️ محکوم به امید محو راهی، میری تا پای حرفت باشی؛ من هنوز زندم شده باشه تنها من هنوزم این بازی به من میاد هنوز زندم به امید فردا🌊 
هیچی معلوم نیس کارخودت کن بیخیال حاشیه

من میخام کنکور تجربی بدم خودم ریاضی بودم موندم از کجا شروع کنم عمومی بخونم یانه؟🤷‍♀️

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
اول مشاور خوب حضوری شهرت بپرس بیخیال این دانشجوهای مزخرف شو

دانشجو ها رو که ولش کن 🤣 

شهرم مشاور تحصیلی هاشون چرته