2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

204 بازدید | 24 پست

مامانا پسرم شش روزشه آزمایش زردی داده زردیش ۸/۵ هست چیکار کنم 

شیر خودم و شیر خشک کمکی هم میخوره 

روزی سه بار مدفوع داره و ادرار هم تقریبا همین حدودا داره 

خدا همیشه هر کجا با من بوده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی بیشتر شیر بخوره وادرار کنه زودتر خوب میشه  هر دوساعت یکبار شیرش بده...ما اب لیموشیرین ب پسرم دادیم .

خودت خیلی لیموشیرین بخور توشیرت اثر می کنه .جاشا خنک نکه دار یه یکماه گرمی نخور ممکنه خدا نکرده بره بالاتر 

نگران نباش ولی ازمایش ببر که خیالت راحت باشه 

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
اشکالی نداره خودت گرمی زیاد نخور خیلی هم سردی نخور زیر ده اشکال نداره 

وای خیلی نگرانش شدم حالا ترنجبین و عرق کاسنی خریدم امروز از فردا خودم بخورم که بیاد پایین

عزیزم الان خوبه 

به نظرم ببرش دکتر

دختر من تا 35روزگی زردی داشت که دکتر دوتا قرصش داد خوب شد

درکل اگه عددش بالانره تا یک ماهگی خودش خوب میشه

خیلی گرمش نگیر دست و پاهاشم باعرق کاسنی بشور

اگه دیدی زردتر شده ینی عددش رفته بالا

هرچی بیشتر شیر بخوره وادرار کنه زودتر خوب میشه  هر دوساعت یکبار شیرش بده...ما اب لیموشیرین ب پس ...

یعنی بزور از خواب بیدارش میکنم من نمی‌دونم چرا گشنش نمیشه که تند تند شیر بخوره ولی خوب سعی میکنم هر سه چهار ساعت بزور بهش شیر بدم