2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه روش توصیفی و کمی رو توضیح بدی قشنگم ؟

عزیزم نمره گذاری رو جمعش کردن و باخوب درحدمتوسط وقابل قبول و اینا نمره میدیم، که دیگه چون نمره‌ها مثل قبل مشخص نیست و رقابت کم شده بچه‌هاافت کردن. 

توضیح اضافیه درس زیاد شده حرف زدن و شرح زیاد معلم بجه‌رو زده میکنه.. کتابها بیشتر توصیف و شرحه تا نوشتنو عملی واین باعث میشه سرمعلم گرم وبچه بی‌قراری کنه، واین یعنی اختلال درنظم. 

چندسال پیش با1روش ریاضی 4و تدریس میکردیم، الان همون جمع و تفریق رو به 5 روش حل میکنیم، که توی مرحله 3دیگه بچه هنگه و نمیکشه،، وماهم مجبوریم که هر5روش و بگیم،، ولی هم بیچاره معلم وهم بدبخت دانش آموز🤦‍♀️

اگه کمکی نتونستم بکنم شرمنده

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
عزیزم نمره گذاری رو جمعش کردن و باخوب درحدمتوسط وقابل قبول و اینا نمره میدیم، که دیگه چون نمره‌ها مث ...

ممنونم از توضیحات خوب و مفید و کاملت مهربونم . خدا قوت بهت میگم .خدا بهتون سلامتی و طول عمر بده ان شالله . از همینجا دستای پرزحمتتو میبوسم . موفق و موئد 🌹

عزیزم نمره گذاری رو جمعش کردن و باخوب درحدمتوسط وقابل قبول و اینا نمره میدیم، که دیگه چون نمره‌ها مث ...

اخ قربون.دهنت بحث منم با معلم پسرم همینه جمع و تفریق فرایندی  تا حالا به سه روش یادشون دادن 

پسرم همون اصلیه و ذهنی خوب بلده با شکل و.جدول قاطی میکنه.کل وقت کلاس میره به نمایش و قصه و داستان پردازی

همتا اسم خـودمه♥
ممنونم از توضیحات خوب و مفید و کاملت مهربونم . خدا قوت بهت میگم .خدا بهتون سلامتی و طول عمر بده ان ش ...

محبت داری جان دل، همیشه سبزباشی الهی نازنینم،، فلک به کامت الهی، تشکر گل💚❤️💚🙏🏻🌹

اخ قربون.دهنت بحث منم با معلم پسرم همینه جمع و تفریق فرایندی  تا حالا به سه روش یادشون دادن&nbs ...

🤦‍♀️بخدا ازهمه آموزش‌های اصلی عقبیم، بچه جای آموزش اون دونسته‌هاشم فراموش میکنه،، بزورم که نمیشه کردتوی مغز بچه،،، اصلاً آواره شدیم آوارهه💔

اخ قربون.دهنت بحث منم با معلم پسرم همینه جمع و تفریق فرایندی  تا حالا به سه روش یادشون دادن&nbs ...

مامانم دوسال پیش دوما رو درس میداد الان دیگه تدریس نمیکنه یه بار گفتم این جمع تفریق فرایندی بگو ببینم چطور خدایی گیج شدم به خدا که مال که خیلی بهتر بود این چیه دیگه

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..
🤦‍♀️بخدا ازهمه آموزش‌های اصلی عقبیم، بچه جای آموزش اون دونسته‌هاشم فراموش میکنه،، بزورم که نمیشه کر ...

میفهمم.واقعا دیگه خیلی شاخ و برگ الکی دادن.خدا قوت

همتا اسم خـودمه♥
مامانم دوسال پیش دوما رو درس میداد الان دیگه تدریس نمیکنه یه بار گفتم این جمع تفریق فرایندی بگو ببین ...

اره با مال ما که کلی فرق داره همونم باز چند تا روش داره

سال اول ی جمع و تفریق بود ملا برای ی حنع تفریق ساده چند روش میگن مثلا با شکل با محور.شانه ای.چوب خط.ذهنی

همتا اسم خـودمه♥