2777
2789
عنوان

یکی مسخرتون کنه واکنشتون چیه؟

449 بازدید | 17 پست

سلام دوستان. من سر کار خیلی اذیت میشم. مثلا ارباب رجوع که میاد من راهنماییش میکنم بعد برمیگرده به صاحب کارم منو مسخره میکنه و دوتایی باهم میخندن. اکثرا وقتی دوستای صاحبکارم میان این اتفاق میفته. یا مثلا پیش میاد صاحبکارم با همکار دیگم بمن خندیدن. من تازه رفتم سر کار خیلی از این حرکتا اذیت میشم. بنظرتون جوابشونو بدم یا نه؟؟

خیلی تحقیرم میکنن ، صاحبکارم حقوقمو کمتر برام ریخت، احساس میکنم منظورش این بوده که کارت خوب نیست.

چکار کنم بی عرضه نباشم که دیگران بخودشون اجازه بدن بهم بخندن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش میتونستم یه مشت بکوبم تو دهنش که دیگه دیگرانو مسخره نکنه ، ولی چه کنم خیلی احتیاج دارم به حقوقش

کارتو عوض کن،  قبل رفتن حال اونارم بگیر

در حســــــرت دیدار تو آواره تــــــــــرینم ⏰🕐🕑🕒🕓🕔🕕🕖🕗🕘🕙🕚🕛😞😔🥀         
مگه چجوری جواب میدی که مسخرت میکنن

من خیلی آدم بی سر و زبون و آرومیم. مثلا امروز ارباب رجوع اومد بهش گفتم از بفرمایید این طرف ، وارد اتاق که شد به صاحبکارم گفتم خودم بلدم از کدوم ور وارد شدم تو لازم نیست بگی بعدم با صاحبکارم دوتایی تمسخرآمیز خندیدن. منم هیچی نگفتم اومدم بیرون

من خیلی آدم بی سر و زبون و آرومیم. مثلا امروز ارباب رجوع اومد بهش گفتم از بفرمایید این طرف ، وارد ات ...

باید جواب میدادی

منم جهت احترام گفتم

قیافتم یکمی عصبانی میکردی میومدی بیرون

بعدشم اگرررر عذر خواهی کرد زیاد محل نمیدادی

اگرم صاحب کارت بهش برخورد دو تا حرف بارش میکردی کلاااا میومدی بیرون(من بودم دقیقااااااا اینکارارو میکردم)

نه بابا حرف زدنم خوبه. بی دلیل مسخره کرد منو . دلم میخواد زرنگ باشم جواب طرفو بدم خب متاسفانه بلد نی ...

آخه توو اون پستی که گذاشتی واسم چندجاش و اشتباه نوشتی جور در نمیومد ، پس حتما تایپ گوشیت خرابه، چون یه جا گفتی از بفرمایید اینطرف، یه جا دیگه ام گفتی خودم بلدم از کدوم ور وارد شدم، خب اینا یه جورین

چقدر منی کاش فقط مسخرم میکردن زور میگن توهین میکنن گاهی فحشم میدن و من فقط نگاهشون میکنم نتیجشم شد ...

انشالله خدا جوابشونو بده. متنفرم از آدمایی که با تحقیر کردن دیگران اموراتشون میگذره. انشالله به حق فاطمه زهرا خدا بدجوری تحقیرشون کنه. باید جلوشون دربیایم وگرنه ازمون سو استفاده میکنن

باید جواب میدادی منم جهت احترام گفتم قیافتم یکمی عصبانی میکردی میومدی بیرون بعدشم اگرررر عذر خواه ...

خوشبحالت که همچین جوابی به ذهنت رسید . من اون لحظه هیچ جوابی نداشتم بدم. مشکلمم حرف زدنمه . ممنون از راهنماییت جواب خوبیه واسه دفعات بعدی . خدا خیرت بده😍😍😍