سلام من واسطه شدم دختر خانمی که مهمون هم واحد خونه دوستم بود جور کردیم برا داداشم همو دیدن پسنیدن قبل کرونا بود چند باری قرار گذاشتن هم خوشگل هم سر زبون دار همه جوره خوب خلاصه وقتی با داداشم صحبت میکنه میگه که قبلا یه عقد ناموفق داشته وجدا شده خلاصه تا دوروز حال داداشم کرفته بود وبعد به من گفت منم گفتم فکراتو بکن اگه برات مهمه که هیچی ولی اگه مهم نیس ادامه بده بعد چهار ماه به مامانم گفتن خلاصه مامانم اولش گفت باشه روز بعد غش وضعف که باید همو فراموش کنین نه واینا هرچی من باهاش حرف زدم که به ما مربوط نمیشه یه موضوع خصوصیه بین خودشون اصلا قهر با همه اخم و بعد گذشت یکسال دیگه دید داداشم عاشقش شده با نارضایتی رفتیم برا بعله برون بماند که خونه عروس چه اخمی ودل دردی داشت همین مخافتا بعد از دوسال باعث شد دیروز زن داداشم وسایل رو پس بیاره هر دو همو دوست دارن اما دیگه خسته شدن چیکار کنم مشاوره بفرستمشون؟؟؟
زندگی بدون عشق یک چرخش بی معنی است عشق بورزیم وعاشق باشیم💖💖
زود برن سر خونه زندگي ،روابطشون رو هم با مادرتون كم كنن
اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ
بیشتر بله اما یه سری مشکل دیگه هم دارن مثلا داداشم میگه میخوام خونه بخرم وام ازدواج رو بدید به من اونا میگن نه وسایل جهزیه گرونه ما میخواییم داداشم میگه خو قبلا میخریدن
یعنی آخرین حرفی که داداشم به زن داداشم زد که خیلی ناراحت شد گفت بخاطر موقعیت تو (که یعنی طلاق گرفتی) مامانم با من همکاری نمیکنه ومن تنها موندم فشار رومه همه چیو باید خودم تنهایی جور کنم حتی یه انگشتر کادو خرید وسایل عقد خرج عروسی و خونه و…