2777
2789

سلام من واسطه شدم  دختر خانمی که  مهمون هم واحد خونه دوستم بود جور کردیم برا داداشم همو دیدن پسنیدن قبل کرونا بود چند باری قرار گذاشتن هم خوشگل هم سر زبون دار همه جوره خوب خلاصه وقتی با داداشم صحبت میکنه میگه که قبلا یه عقد ناموفق داشته وجدا شده خلاصه تا دوروز حال داداشم کرفته بود وبعد به من گفت منم گفتم فکراتو بکن اگه برات مهمه که هیچی ولی اگه مهم نیس ادامه بده بعد چهار ماه به مامانم گفتن خلاصه مامانم اولش گفت باشه روز بعد غش وضعف که باید همو فراموش کنین نه واینا هرچی من باهاش حرف زدم که به ما مربوط نمیشه یه موضوع خصوصیه  بین خودشون اصلا قهر با همه اخم و بعد گذشت یکسال دیگه دید داداشم عاشقش شده با نارضایتی رفتیم برا بعله برون بماند که خونه عروس چه اخمی ودل دردی داشت همین مخافتا بعد از دوسال باعث شد دیروز زن داداشم وسایل رو پس بیاره هر دو همو دوست دارن اما دیگه خسته شدن چیکار کنم مشاوره بفرستمشون؟؟؟ 

زندگی بدون عشق یک چرخش بی معنی است عشق بورزیم وعاشق باشیم💖💖

بخاطر مخالفت خانواده ها میخوان جدا شن؟

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

اونا كه مشكل ندارن

مشكل از مادرتونه!

زود برن سر خونه زندگي ،روابطشون رو هم با مادرتون كم كنن

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر مخالفت خانواده ها میخوان جدا شن؟

بیشتر بله اما یه سری مشکل دیگه هم دارن مثلا داداشم میگه میخوام خونه بخرم وام ازدواج رو بدید به من اونا میگن نه وسایل جهزیه گرونه ما میخواییم داداشم میگه خو قبلا میخریدن 

بیشتر بله اما یه سری مشکل دیگه هم دارن مثلا داداشم میگه میخوام خونه بخرم وام ازدواج رو بدید به من او ...

وا

چه داداشت پرروعه

وام خودشه لازم داره باید واسه خرج کردنش از داداشت اجازه بگیره!!!!؟؟

بهم بخوره بهتره دختره بدبخت میشه

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا
اونا مشاوره نباید برنا ... مادرتون باید بره 

راست میگید حق با شماست بخدا به مادرم گفتم بریم مشاوره میگه مگه من دیونه ام😐

بعد چهار سال به توافق نرسیدن دیگه نمیرسن الکی وقت همو نگیرین تا مامانتون هست به نتیجه ای نمیرسن

دو سال نیم شده تا الان

یعنی آخرین حرفی که داداشم به زن داداشم زد که خیلی ناراحت شد گفت بخاطر موقعیت تو (که یعنی طلاق گرفتی) مامانم با من همکاری نمیکنه ومن تنها موندم فشار رومه همه چیو باید خودم تنهایی جور کنم حتی یه انگشتر کادو خرید وسایل عقد خرج عروسی و خونه و…

بیشتر بله اما یه سری مشکل دیگه هم دارن مثلا داداشم میگه میخوام خونه بخرم وام ازدواج رو بدید به من او ...

ببخشید ولی برادرتون دست کمی از مادرتون نداره

تا این دخترخانم دچار شکست دوم نشه توروخدا بیخیالش بشید بهتره

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️