بخاطر مهریه کارت بانکی های شوهرم رو مسدود کردم الان به پولش نیاز دارم شوهرم یعنی راضیه حالا فردا برک بانک کارت ملی بدم رفع میکنن؟یه شهر دیگه مسدود کردم حالا مجبورم برم اونجا ولی میترسم بگن قبلش باید جایی میرفتی یا کاری میکردی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همینطوری ک فک نکنم رفع مسدودی کن باید نامه از ارگان جایی ببری اینجاست ک میگن چرا عاقل کند کار ...
فکر کنم شما عقل نداری مگه من از رو شکم سیری مهریم رو گزاشتم اجرا؟یعنی دیوونه بودم این همه پول خرج کنم برا دادگاه و شکایت حرف زدن بلد نیستی حرف نزدنم بلد نیستی؟
نه یه دکتر تو اینستا پیدا کردم اصفهانه هم تو تهران مطب داره فارق التحصیل استرالیاست ولی بعضی هارو اصلا تغییر نداده بعضی ها جالب نشدن بعضی ها خیلی خوب شدن موندم بخدا چیکار کنم میترسم زشت بشم دیگه هم نمیشه کاریش کرد