2777
2789
عنوان

رفع مسدودی کارت‌بانکی به علت مهریه

1147 بازدید | 20 پست

بخاطر مهریه کارت بانکی های شوهرم رو مسدود کردم الان به پولش نیاز دارم شوهرم یعنی راضیه حالا فردا برک بانک کارت ملی بدم رفع میکنن؟یه شهر دیگه مسدود کردم حالا مجبورم برم اونجا ولی میترسم بگن قبلش باید جایی میرفتی یا کاری میکردی

خالی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینطوری ک فک نکنم رفع مسدودی کن باید نامه از ارگان جایی ببری  اینجاست ک میگن چرا عاقل کند کار ...

فکر کنم شما عقل نداری مگه من از رو شکم سیری مهریم رو گزاشتم اجرا؟یعنی دیوونه بودم این همه پول خرج کنم برا دادگاه و شکایت حرف زدن بلد نیستی حرف نزدنم بلد نیستی؟

خالی
فکر کنم شما عقل نداری مگه من از رو شکم سیری مهریم رو گزاشتم اجرا؟یعنی دیوونه بودم این همه پول خرج کن ...

ناراحت نشو منم رفته بودم اداره ثبت یه پیرمرده پرسید این  فرم چیه گفتم مهریه سرشو تکون داد گفتم مرض که ندارم حتما دلیل دارم برای کارم

ناراحت نشو منم رفته بودم اداره ثبت یه پیرمرده پرسید این  فرم چیه گفتم مهریه سرشو تکون داد گفتم ...

اره منم سری قبل یکی بهم گفت زنایی مثل تو اموال شوهرشون رو میخوان بالا بکشن بالخره اگر بی شعور هایی امثال اینا پیدا نشن ادمای باشعور پررنگ نمیشدن

خالی
بای بری دفتر پیشخوان مهریه فرم ختم پرونده بگیری بعد بری اداره ثبت

فردا صبح میرم همون شهره که مسدود کردم ببینم چی میشه خدا کنه کارم راه بیفته دعا کن ممنون عزیزم

خالی
پست قدیمتون رو دیدم ، شما بلفارو کردی؟

نه یه دکتر تو اینستا پیدا کردم اصفهانه هم تو تهران مطب داره فارق التحصیل استرالیاست ولی بعضی هارو اصلا تغییر نداده بعضی ها جالب نشدن بعضی ها خیلی خوب شدن موندم بخدا چیکار کنم میترسم زشت بشم دیگه هم نمیشه کاریش کرد

خالی