2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله من پیج اینستا دارم.اکثر مشتریام هم دوست و آشناهام هستن چطور؟قصد فروش آنلاین داری؟

وای بچه ها منم کانال اموزشی زبان انگلیسی تو تلگرام دارم

لطفا بیاید حمایتم کنید😢

https://t.me/teaching_english_vip

دوستان من مدرس زبان انگلیسی و ترکی هستم ،کلاسام خصوصی و انلاین هس ،برای ثبت نام و اطلاع بیش تر درتلگرام به این ایدیم پیام بدین  ◀️  moh_dsee@
بله من پیج اینستا دارم.اکثر مشتریام هم دوست و آشناهام هستن چطور؟قصد فروش آنلاین داری؟

بله میخواستم بدونم چطور جذب فالور کردید؟ 

چندوقته شروع کردید و سرمایه اولیه تون چقدر بود؟ 

ببخشید سوالام زیاد شد🌹

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

1سال 6 هزار

فالورهای اولیه رو چطور جذب کردید؟ 

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

فالورهای اولیه رو چطور جذب کردید؟ 

عزیزم شما کانال تلگرام دارین؟

دوستان من مدرس زبان انگلیسی و ترکی هستم ،کلاسام خصوصی و انلاین هس ،برای ثبت نام و اطلاع بیش تر درتلگرام به این ایدیم پیام بدین  ◀️  moh_dsee@
اگر سابقه داشته باشین بله

فعلا رو پیج خودم کار میکنم از فروردین ماه دو تا پیجمو اداره کردم

با یه پیج شعر و ادبیات هم تازه قرار داد بسته بودم ک با شروع فیلترینگ قرار داد رو فسخ کردن متاسفانه🙁

اگر خواستید میتونم ادرس پیجم رو بدم🥰

رویاهات رو برای آدم ها تعریف نکن، نشونشون بده!
عزیزم شما کانال تلگرام دارین؟

بله تازه زدم