2777
2789
عنوان

عکس آناتومی بدن😬😐😂بیاین فقد

1670 بازدید | 92 پست

با یه خانوم جدیدا اشنا شدم توی وات بعد دوره رایگان فرم دهی بدن گزاشته خودش بدنسازه خیلی رو فرمه بعد منم گفتم برم ازین دوره مفت استفاده کنم 😪😂حالا بهتون بگم ک چیز مفتی ب ما نیمده😂

گفت قدو وزن با دور سینه و با.سن رو بگید بفرس گرفتم فرستادم حالا میگه باید عکس بدی ک اناتومی بدنت رو بررسی کنم گفتم چطور عکسی گف اینایی ک عکس برا چاقی لاغری میگیرن دیدی گفتم اره گف این یکم سختره گفتم خب کامل توضیح بده 

گف اول دستاتو  افقی بازمیکنی از چهار جهت عکس میگیری بعد عمودی دستاتو باز میکنی باز از چهار جهت دوباره به صورت نود درجه میشینی از چهار جهت میگیری ینی از جلو پشت راست و چپ

اخرش یهو گفت اگه خجالت میکشی میتونی فقط ش.و.ر.ت بپوشی 😆😆بعد من فکر میکردم تمام این عکسارو با لباس باید بگیرم هنگ کرده بودم وقتی ک دیگه اینجوری گف فهمیدم باید کاااامل بدون لباس باشه قشنگ عرقم زد 😂بعد گفتم نمیشه با لباس تنگ بگیرم گف نه گفتم باشه مشکلی نداره وقتی سسشعر گفتم خیلیم مشکل دارم من غلط کنم همچین کاری کنم صدسال میخوام رو فرم نیام 😂اخرش گف کی برام میفرسی گفتم فردا حالا اگ فردا گف نمیفرسی چی بگم بهش ؟😐

کمـــــــک

نخووووووووووون 😬😂                                           به‌خره‌میگن‌از‌یک‌تا سه بشمار‌؛خره‌میگه:١...٢..٣...!سلامتی‌اونایی‌که‌شماردن..😂🥀🖤                                   عاشخ همتونم ک تا اینجا اومدین من گفتم نخونا ولی خو شوما حس کنجکاویت گل کرد😂😂                                  درهرصورت ببخشین قصد توهین نداشتم فقط محض اینکه لبخند بنشونم رولبای قشنگتوون✌️💕

😂😂😂😂🤦‍♀️

🤩من دختری از تبار بلوچستانم 😍یه دختر پر انرژی شاد و شنگول 😍.  میشه برای رسیدن به حاجتم برام صلوات بفرستی🥺فرستادی بگو منم برات بفرستم😘. راستی نی نی سایتی ها خیلی دوستون دارم😜. ماچ به کله هاتون😝😽😽

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ جا ازت لخت نمیخوان میخواد اخازی کنه اگر گفته لخت لخت با لباس تنگ کاملا اوکیه

کاش همینی بشه که صائب تبریزی میگه:«آرامش است؛ عاقبت اضطراب ها..»بالاخره خوب شه، قشنگ بشه، برسیم، بینیم، بخندیم... من مجردم  بعضی تاپیک ها برای مامانمه که خودم   میزنم خسته از این جماعت زنده کش مرده پرست🖤

بگو پشیمون شدم نمیتونم یه همچین عکسی برای هیچکس بفرستم حالا چه برا فرم بدن باشه چه هرچیز دیگه ای

🤩من دختری از تبار بلوچستانم 😍یه دختر پر انرژی شاد و شنگول 😍.  میشه برای رسیدن به حاجتم برام صلوات بفرستی🥺فرستادی بگو منم برات بفرستم😘. راستی نی نی سایتی ها خیلی دوستون دارم😜. ماچ به کله هاتون😝😽😽

زن نیس مرد عوضیه پدرمنو دراورده بودیکیش

میدونی وقتی بیاد چی میشه؟ نمیدونی.. اگه میدونستی شبوروز برای اومدنش دعامیکردی..میدونی اگه یبار صداش کنی چن بار دستتو میگیره؟نمیدونی اگه میدونسی باگریه شبوروز صداش میکردی..میدونی اگه یبار برای سلامتیش صدقه بذاری کنار چقد براسلامتیت دعامیکنه؟میدونی اگه ترک گناه کنی انگارکه بادستای خودت اشکاشو پاک میکنی و خنده به روی لباش میاری؟منم مثل تونمیدونسم تااین که چقد درموردش خوندم و دیدم چقدررررر مظلوم ترازامام حسینه💔 امام زمانو میگم خواهری💚بیا همه باهم برا ظهورش صلوات بفرستیم..یاصاحب الزمان💚