2777
2789

عذاب وجدان نمیگیرید تو دل کسی رو خالی میکنید و قبح این کلمه رو میریزید؟

مگه قراره تا مشکلی به وجود اومد ادم بره مهریه بذاره اجرا یا طلاق بگیره؟

از نی نی یار میخام اگر اینجور ادمایی رو گزارش زدیم واقعا تعلیقشون کنه.

از هم پاشوندن زندگیه بقیه فک میکنم‌جرم باشه.

این طلاق طلاق گفتنا زمینه ی طلاق واقعی رو میسازه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خیلیا تجربه ندارن صرفا جهت اینکه نظری داده باشن میان یه چیزی میگن، شما اصلا تو دلت خالی نشه 

آخرین گذینه خودت رو طلاق بزار

تمام راه‌های ممکن رو امتحان کن

امیدت به خدا باشه 

فکر میکنن با نمکن بعد طرفدخودش معلوم نیست تو چه شرایطی زندگی میکنه میاد راحت  میگه برو ج ...

شوهراشونو یه جوری زیر همون تاپیک معرفی میکنن فک‌میکنی حتما فرشته اس

مگه میشه مردی بدون ایراد باشه

یا اصن ما خودمون خیلی بی ایرادیم.اصن نمیپرسن قضیه چیه تقصیر کی بوده فقط میگن طلاق.

الان توی یه تاپیکی بودم طرف مشکلشو گذاشته بود چن نفر نوشته بودن طلاق فلان اسی ریپلی کرد نوشته بود واقعا ینی طلاق؟

ینی دلم براش سوخت که انقد ساده اس حرف اینارو باور کرده بود.

فک کنم فردا بره مهریه رو بذاره اجرا

انقد تو دلشو خالی کردن

عزیزم خیلیا تجربه ندارن صرفا جهت اینکه نظری داده باشن میان یه چیزی میگن، شما اصلا تو دلت خالی نشه&nb ...

برا خودم نیست عزیزم.یه خانومه بود طفلی ینی چن نفر زیرش نوشته بودن طلاق بگیر جدا شو فاتحه زندگیتو بخون فلان کن.....

استاترش ریپلی کرده بود واقعا طلاق؟

تو دلش خالی شده فک کرد چقد اوضاعش قاراشمیشه.

دیگه هبر نداشت همونا که نوشتن طلاق خودشون چه اوضاع خیطی دارن

درکی از زندگی مشترک ندارن و یا بچه سال هستن

بارالهی پناه میبرم و عذر میخواهم از ظلم و ستمی که در حضور من بر مظلومی رفت و من اورا یاری نکردم«مجردم، گفتم اگه یه وقت نظری دادم، وضعیت تاهلم رو بدونید»

جالب اینجاس من میگم حالا یکم تلاش کنید برا زندگی بعد طلاق همیشه بهتر نیست همه میریزن سر من ک خفت و خواری زنا رو دوس داری

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد