2777
2789

هیچی گوجه رنده کن حسابی سرخ کن زردچوبه و یکم رب بزن یدونه سیب زمینیم نگینی کن بریز با برنج بعدم دم بده

نمک و دارچینم یادت نره

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوجه ها رو پوست بگیری نسبتا ریز خوردکنید بزارید یکم‌ سرخ بشه با روغن سیب زمینی نگینی همداضافه کنید باهم باز سرخ بشن یکم بعد برنج اضافه بشه برای هر پیمانه برنج دوتاگوجه بزرگ کخ خوشمزه بشه

پیاز وسرخ کن کنارش رب گوجه رو سرخ کن گوجه هم نگنینی خرد کن اضافه کن و ادویه آب اضافه کن وقتی جوش اومد  سیب زمینی نگینی که سرخ کردی اضافه کن بهش بذار چند جوش بخوره بعدبرنج واضاف کن آبش که کشیده شد دم کنی و شعله پخش کن بذار بذار دم بکشه اخرسرم روغن داغ بده بهش

پیاز نگینی رو تفت بده، بعدم سیب زمینی نگینی بهش اضافه کن، کمی رب و نمک و فلفل بزن، بعد گوجه‌ی میکس شده، بذار با شعله‌ی زیاد بجوشه تا آبش کم بشه، بعدم برنجو بشور و بریز توش، به اندازه آب بریز و کته کن

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

من پیاز رنده  تفت میدم بعد سیب زمینی و زردچوبه گوجه نصف قاشق رب گوجه بعد برنج آب ادویه دارچین زیره پودر گل میتونی بزن

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

من 

پیاز رو خرد تفت میدم بعد گوشت یا دنبه (اگر داری نداری مرغ نداری قارچ نداری. اب اشتخوان اخرسرباید بریزی.) بعد هویج یا سیب  زمینی نگینی تفت یا لوییا تفت بده .بعدم گوجه ریزشده ازقبل تفت دادهشده یا اینکه با همون مواد تفت میدی بعدم اب استخون میریزی و برنج رو میریزی و تمام .ادویه هم از همه جور‌میریزیم. میزاری خشک بشه ابش بعدم دم بکش و بعدم بخوری نوشجان 

دمی_گوجه_میخای#  

همممون  ولی بویی از انسانیت نبردیم. اکثر مغزا زنگ زدس یا ژن خوک دارن بعضیا.....

دارم جات خالی درست میکنم برنج و آب و نمک یکم رب و زردچوبه و گوجه تقریباً زیاد هم یا میکس یا رنده یا خرد میکنیم میریزیم به نسبت گوجه. آب میتونی کمتر بریزی  من یه سیب زمینی نگینی ریز هم میریزم  دیگه خوشمزگی این غذا به روغن و گوجه اس 

پیاز داغ هم میریزم ولی چون هیچکدوم دوست نداریم. گاهی نمیریزم

وای من اینجوری دریت میکنم حوصلم بکشه عالی مبشه چهارتا گوچه رو پوره مبکنن با سیب زنینی یک قاشق رب ننک برنج میزارم بپزه بعد چهارتیکه گوشت بر مبدارم خیلی کوچولو خرد میکنم و با پیاز تفت میدم بعد بهش فلفل سیاه و زرد چوبه نیزنم وفتی کامل پخت  یک گوچه خورد میکنم توس موقع دم گزاشتن برنج اینو قاطی اونا میکنم با ابش دم بکشه عالیخ

لعنت به پدر مادر مردی که پیشنهاد دوستی میده به خانوما

سیب زمینی نگینی رو داخل قابلمه یه کم سرخ کن نمیخواد کامل سرخ بشه بعد پیاز نگینی هم اضافه کن قشنگ با هم سرخ بشن وقتی پیاز طلایی و سیب زمینی سرخ شون حواست باشه نسوزن زردچوبه و نمک بزن گوجه نگینی یا رنده کن بریز دلت خواست یه کم رب بزن ادویه های مورد علاقه تو بزن در ظرف بزار گوجه له بشه وقتی هنوز گوجه آب دار هست برنج رو اضافه کن هم بزن قشنگ مخلوط بشن بعد آب اضافه کن جوری که یه بند انگشت آب بمونه روی برنج شعله زیاد کن در قابلمه بزار برنج که پخت و آبش کم شد اگه سیر دوست داری چند حبه سیر بزار روی برنج و یه کم روغن زیتون یا هر روغنی داری بریز دمکش بزار سر قابلمه زیرش کم کن بزار دم بکشه با سالاد شیرازی ماست و لیمو و سبزی نوروش جان