2777
2789
عنوان

سزارین

133 بازدید | 12 پست

من توشهری هستم که دکتروامکانات خوبی نداره وباید برم شهردیگه برای سزارین که۴ساعت راهشه بنظرشما کی برم نوبت سزارین بگیرم الان۲۹هفته هستم واستراحتم دکترم گفت دهانه رحمت یک سانت بازشده

غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند♡                     سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند ♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای چطور بعد سزارین میخوای برگردی؟؟خیلی سخته ها  شهر خودتون برو ب نظرم

شهرخودمون هیچ امکاناتی نیست ودکترخوبم نداره یکی روبیحسی شواشتباه زدن بیچاره اصلا نمیتونه تکون بخوره چندماهه

غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند♡                     سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند ♡
32برو نوبت بگیر که 38زایمانته دکترت معاینت کرده نزار معاینه کنه زوده

اره دوبارمعاینه ام کرد بزور دیگه نرفتم اصلا دکتر 

شهرخودمون هیچ امکاناتی نیست ودکترخوبم نداره یکی روبیحسی شواشتباه زدن بیچاره اصلا نمیتونه تکون بخوره ...

خب حداقل یه سوییت اجاره کنید اون شهر ده روز بمونید خیلی سخته بخوای چهار ساعت تو ماشین تکون بخوری تا برگردی

اره دوبارمعاینه ام کرد بزور دیگه نرفتم اصلا دکتر 

ممیدونی معاینه قبل 37هفته احتنال زایمان زود رس داره معاینه خودش رحمو باز میکنه 

لعنت به پدر مادر مردی که پیشنهاد دوستی میده به خانوما
خب حداقل یه سوییت اجاره کنید اون شهر ده روز بمونید خیلی سخته بخوای چهار ساعت تو ماشین تکون بخوری تا ...

چند روزی میمونم همونجا

ممیدونی معاینه قبل 37هفته احتنال زایمان زود رس داره معاینه خودش رحمو باز میکنه 

اره خدالعنتش کنه دکتر عوضی بزورمعاینه کرد