2777
2789
عنوان

شام چی دارین

1621 بازدید | 144 پست

اصلا نمیدونم چی بپزم ماکارانی هم دلم نمیخواد

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم هنوز چیزی نزاشتیم

ماکارونی که خوبههههه

اینطوریاس😁راستی من جدید نیستم از سال ۱۳۹۷ خواننده خاموش بودمممم،نی نی یار توروخدا منو تعلیق نکن سعی میکنم دختر خوبی باشمممم😭😂مخالف توهین به همدیگه تو سایت.ما اومدیم اینجا ک دور هم خوش باشیم دور از مشکلات پس این چنددقیقه ی همو خراب نکنیم🥺راستی میشه برام دعا کنید آرزوهام برآورده بشن؟؟؟❤️

چی دارین اگه خواستین عکسشم بزارین 

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
لوبیا پلو میخوام درست کنم

بهههههههه بههههههه

اینطوریاس😁راستی من جدید نیستم از سال ۱۳۹۷ خواننده خاموش بودمممم،نی نی یار توروخدا منو تعلیق نکن سعی میکنم دختر خوبی باشمممم😭😂مخالف توهین به همدیگه تو سایت.ما اومدیم اینجا ک دور هم خوش باشیم دور از مشکلات پس این چنددقیقه ی همو خراب نکنیم🥺راستی میشه برام دعا کنید آرزوهام برآورده بشن؟؟؟❤️
لوبیا پلو میخوام درست کنم

دو روز پیش پخته بودم

ماهم هنوز چیزی نزاشتیم ماکارونی که خوبههههه

آخه دلم نمیخواد

برنج و خورشت کرفس...

راسی تو بارداری خورشت کرفس بد هس؟ 

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی

وای منم نمی دونم چی بپزم

ی عدد مامان باردار تنبل هستم

ک یه وقتایی خونه مامانم 

ی وقتایی خونه مادرشوهر 

ی وقتایی غذای بیرون 

امشبو دیگه باید خودم بپزم مثلا😭😭😭