2777
2789
عنوان

بچه ها بیابد از صبح پنیک شدم😭😭

149 بازدید | 14 پست

من مدرسم نمونه دولتی بود ولی خوب نبود عوض کردم اومدم غیر انتفاعی بعد الان ۱ هفتست با یه دختری دوست شدم بعد امروز زنگ تفریح یه دختری که انگار دوست دوستمه(توی کلاسمون نیست)گفت منو توی پارک دیده که داشتم گل میکشیدم😐😐😐

من خیلی وقته اون پارک نرفتم و نهایتا اونجا پیتزا خوردم بعد رفتم بهش گفتم که هدفت چی بوده که اینو گفتی من اصلا تو رو نمیشناسم گفت من مثل تو خراب نیستم که همه بشناسنم گفتم خدایا این روانی چی میگه  منم جوابشو دادم ولی خیلی عصبی بودم و شوک شدم که این حرفو از کجاش دراورده و با اون دوستمم دعوا کردم و بلاکش کردم حالا چیکار کنم به خانوادم بگم بخدا اصلا روم نمیشه خیلی عصبی شدم خدا لعنتش کنه چطور اینا عذاب وجدان نمیگیرن بخدا قسم من نه چیزی مصرف میکنم نه هیچی خیلی ام سعی میکنم تو حاشیه نباشم نمیدونم چش بود حالم خیلی بده نمیتونم مدرسمم عوض کنم😭😭😭😭 بنظرتون با این دوستمم حرف بزنم یانه خیلی گفت من تقصیری ندارم ولی هر چی از دهنم دراومد بهش گفتم ۳ بارم زنگ زد جوابشو ندادم بلاکش کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناراحت نباش بابا مگه گل کشیدن الکیه

اصلا با این دو تا دیگه حرف نزن یا اشتباه گرفته یا اینکه خودش می‌زنه...

ی داستان تعریف کنم

ی روز رفتیم یه جای زیارتی خواهرم سنش کم بود مثلا شونزده سال

بعد یک دفعه یه خانومی اومد حدود بیست و پنج سال الکی اینقدر با خواهرم دعوام کرد و فحش بهش داد با شوهرم تو رابطه ای و اینا

خواهرم همونجا نشست اینقدر گریه کرد بعدا اون خانم شناختیم خاله یکی از دوستای ی خواهر دیگه ام بود بعدش کلی اومد از خواهر معذرت خواهی کرد اشتباه گرفته بود

خوب دوستت چکار کنه چرا حرف دیگران برات مهمه 

من قبلا به خاطر کارم خونه دانشجویی با دوستم داشتیم طبقه بالایی مون دخترش خراب بود و شوهرش مواد فروش بعد پشت سر ما حرفای زشتی زده بود چون ما بهش سلام نمی‌کردیم و محل نمیزاشتیم اصلا هم حرفاش برام مهم نبود که به روش بیارم سال بعد من با یه پسر خوب جلو چشم همین خانم ازدواج کردم و اما دخترش مدام صیغه میشه صیغه مرد متاهل و هیچ جوره نمیتونه جمعش کنه همش خونه شون دعوا بود.

بخدا من آدم حاشیه نیستم خیلیم درونگرام این مثل جن ظاهر شد

همشه ادمای مظلوم پشتشون حرفه محلش نده 

درستو بخون از پارک و پسر و دوست ناباب هم دور باش 

ببین منم مثل  تو یع دهه هشتادم اینارو گذروندم دارم خواهرانه نصیحتت میکنممم نه برو پارک نه برو بااینا هم کلام شو 

نه عزیزمن چرا بیشتر کشش بدی که همه متوجه بشن  فقط برو به خانوادت بگو بعدشم برو با معاون حرف بزن ماجرارو بگو بگید لطفا حلش کنید خودت درگیر شی بد میشه از این دختر هیچی بعید نیست وقتی آبروتو برده پس کارای دیگه هم میکنه فقط بسپار به بزرگترها